3 ting jeg (stadig) ikke har lært

Selvom jeg er 32 år og mor til to er der stadig punkter jeg bare stadig ikke har lært. Men så er der jo grobund for udvikling, og det er jo altid godt, ikke? Her kommer tre ting jeg stadig forsøger at lære.

Nr 1. Koge kartofler

Jeg kan lave butter chicken, tiramisu og risotto til perfektion. Jeg laver endda hjemmelavet bearnaisesauce i hvert fald en gang om måneden… Men koge kartofler til perfektion, det kan jeg bare ikke! Enten bliver de sådan lidt til den hårde side, eller også bliver de udkogte. Jeg har prøvet alt, synes jeg! Putte dem i inden vandet koger, putte dem i når vandet koger, koge med og uden låg, koge 20 minutter, koge 18, koge 15 og lad hvile 3. Lige meget hvad jeg gør, rammer jeg bare aldrig den helt rette konsistens, hvis man da kan kalde det det… Af samme grund er kartoffelkogning og -spisning noget jeg skænker en hel del opmærksomhed, når jeg er gæst hos nogen. Så ved du det, hvis jeg en dag skal til kartoffelmiddag hos dig!

Nr 2. Finde rundt i Fields

I de sidste 5 år har jeg nok sådan rundt regnet været i Fields en gang om ugen. Alligevel kan jeg stadig fare vild derude! Det er simpelthen så vildt så forvirret især andensalen derude gør mig. Jeg ender altid med at gå den forkerte vej, end der hvor den butik jeg leder efter ligger, for til sidst at være gået helt i ring. Aj men spørg mig ikke hvordan det kan lade sig gøre!

Nr. 3. Høre efter når min kæreste fortæller hvad han skal

Det er efterhånden pænt pinligt, når jeg af den ene eller anden grund bliver spurgt hvad J laver, siden han er ude at rejse eller ikke kan komme med til dit og dat. Der er det, at jeg ser os for mit indre øje ha’ samatalen om netop hvad det nu var han skulle. Jeg kan som regel huske, at det vist var den aften der var “Min fede træner” i flimmeren, eller der hvor jeg var ved at tage chokoladen ud af skabet, at han fortalte mig, hvad det nu var han skulle den og den dag. Der er bare ikke rigtig lyd på den lille film der udspiller sig inde i mit hoved, og derfor er mit svar til kolleger/venner/familie som regel: “Æh jeg kan ikke lige huske hvad han skulle. Noget med sit arbejde vist.” Det lyder jo fileme som om vi slet ikke kommunikerer herhjemme. Og i virkeligheden er det vist bare mig, der ikke rigtig hører efter, eller i hvert fald ikke kan huske det jeg har hørt med et halvt øre.

Til gengæld kan jeg jo så meget andet! Som for eksempel cykle 40 kilometer på en dag, som jeg gjorde i mandags, og være “alenemor” på jævnlig basis, som jeg også er i aften (hvad J laver? Det var vist noget med arbejdet. Eller var det fodbold? Jeg er håbløs!). Apropos  “Min fede træner”, så er det vist lige om lidt… Skal bare lige ha’ sendt to banditter til drømmeland først.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "3 ting jeg (stadig) ikke har lært"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*