5 ting i ugen der gik: Lort, u-smuk Lucia og børneidoler

Så blev det sørme fredag igen, og nu er der altså rigtig kort tid til den ferie og jul der. Vi har for en gang skyld ret godt styr på forberedelserne, og det endda selvom det er os der holder jul i år. Gaverne er (næsten) købt, og menuen og dagsprogrammerne for juledagene planlagt. Vi mangler lige et par detaljer, såsom et juletræ og indkøb af ænder og den slags. Meeeen det når vi jo nok. Juletræet har vi planlagt skal hentes og pyntes i denne weekend, så DET ser vi frem til.

Men inden det bli’r weekend, skal vi lige have et lille tilbageblik på den seneste uges 5 ualmindeligt almindelige begivenheder. Jeg har for eksempel:

– Set min største guldklump møde hendes store helt Motor Mille. Hun laver nemlig show i Fields hver weekend her i december, og det skulle vi altså se. Så fint at se hvordan Mille – hvis hun hedder det i virkeligheden – tog sig tid efter showet til hver enkelt barn, som alle fik en krammer og en lille sludder med hende. Der var sågar et par fuldvoksne mennesker der stillede sig op i kø til en krammer! Ikke mig dog 🙂

Langbenede tøs – Tulle altså!

– Fået lort under neglene. Ja rigtig lort! En af ungerne – vil jo nødig pege fingre her – havde et lille uheld, som jeg fik den ære at tage mig af. Jeg håndterede det vist ikke særlig pædagogisk. Noget med at skrige “Fy for helvede” og løbe ud på badeværelset, mens ungen stod tilbage i bar rumpe. Men altså, det var LORT!  (Og vi har grinet af det bagefter)

– Opdaget at Viktor er blevet besat af Habber-Kump (Rasmus Klump, hvis du skulle være i tvivl), eftersom han kalder på ham hver aften når han skal sove og nu gerne ser hele 3-4 minutter af et afsnit på iPaden, inden han igen er i fuldt firspring. Den dreng kan ikke sidde stille mange sekunder af gangen…

– Endnu engang blevet bekræftet i, at mine unger går i verdens bedste institutioner. Vi har netop været til julefest i både vuggestue og børnehave, og det er så dejligt at se hvordan børnene trives med både pædagoger og venner. Og så var det helt specielt at se Tulle gå Lucia optog. Det var kun den ældste årgang der havde fået den ære, og de var kun fire børn. Det var ikke særlig smukt som sådan et Lucia-optog ellers kan være, for Tulle går i ude-børnehave med stort UDE. Ungerne fik hver en hvid kåbe ud over de mudrede flyverdragter og så hvert et lys i hånden. Men de fire små mennesker gik igennem hele legepladsen og sang for fuld skrål for alle børn, forældre og pædagoger – begge vers igen og igen uden voksenhjælp. Det kræver da mod! Det var lige så mit hjerte bristede. Eller i hvert fald så tårerne stod mig i øjnene. Og så synes jeg det var så fint, at det både var drenge og piger der gik, ingen Lucia-brud i centrum og ingen billeder under optoget, så  børnene kunne “se os i øjnene”. Elsker at børnehaven tænker på børnene på den måde.

– Gået nytårsamok allerede, da jeg opdagede at Rema havde linet alle deres nytårsvarer op. Det ser ud til, vi kører blå, sort og sølv tema i år, hvor vi skal holde nytår her i parcelleren for første gang med nogen gode venner.

God weekend!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 tanker om "5 ting i ugen der gik: Lort, u-smuk Lucia og børneidoler"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*