5 ting i ugen der gik

1# Været til hele to møder omhandlende min største guldklumps stop i børnehave og start i SFO. Jeg kan slet, slet ikke forstå at hun bliver så stor. Men jeg er stolt af hende helt ind i maven, når jeg hører pædagogerne tale om hvor sød og hjælpsom og dygtig – og lidt fræk – og klar til skole hun er. Jeg ved det bliver godt. Det skal det blive.

2# Endnu en gang konstateret, at medierne går helt i selvsving over en eller anden vild og voldsom snestorm, som viser sig bare at være et par timers snevejr. Ja det er koldt, ja det er glat. Det ved vi godt. I behøves ikke rydde fladen og sende “Live fra snestormen” (Jeg taler til jer DR2!) eller sende jeres stakkels reportere ud for at konkludere på tv, at det sner. Vi har faktisk vinduer.

3# I disse fastelavnstider har jeg flere gange i denne uge tænkt tilbage på dengang jeg og min bedsteveninde i folkeskolen var klædt ud som Prins Joachim og Alexandra. Det var selvfølgelig dengang de stadig var gift. Fåååårk det var sjovt, nu når jeg tænker over det. Og ret genialt. I øvrigt blev jeg både kattekonge og kattedronning den dag. Men som den prins jeg jo var (for jeg var Joachim) gav jeg Alexandra min dronningekrone. Jo jo, der var held i  ham Joachim.

4# Apropros fastelavn, så har jeg sendt mindstemanden afsted til fest i vuggestuen forklædt som verdens sødeste græskar. Holy moly, han var sød. Det var et kostume, vi har været så heldige at få af ungernes fætter, så det ville han da ha’ på. I Tulles børnehave kommer de i øvrigt ikke udklædt. De laver deres egne kostumer nede i børnehaven, så alle børn kan fejre dagen på lige præmisser. Ret fin ide. Til gengæld skal hun være rockstjerne her i weekenden, når vi skal ud og slå på en tønde et sted.

5# Set en hel del afsnit af “The People v. O.J. Simpson: American Crime Story” på Netflix, som selvfølgelig handler om en af verdens mest sindssyge retssager. Det er ikke en dokumentar, men en dramatiseret gengivelse af de faktiske omstændigheder. Det vi på universitet kaldte ‘faktion’. Vi er helt hooked herhjemme. Se den, se den, se den! Om ikke andet så bare for at se John Travolta i rollen som den selvoptagede Robert Shapiro. GE-NI-AL! Og ja, Kardashian-klanen spiller også en rolle i serien, da deres far var bedste ven til og advokat for O.J. Han bliver i øvrigt spillet af Ross fra venner. Ej men altså, I skal se den. Stor anbefaling herfra!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*