Et år som parcelhusejere er gået…

Selvom jeg husker det som i går, så var det – faktisk i går – præcis et år siden, vi fik nøglerne til vores kære Parceller. Det er dælme gået stærkt det år! Da vi gik og renoverede kan jeg huske at tulipanerne i vores have, og kirsebærtræet i naboens, sprang ud, og nu gør de det hele igen.

Under renoveringen – væggene om køkkenet rives ned

Vi er stadig vildt glade for at bo her. Også selvom kondensen drev ned af vinduerne i vinters, da det var allerkoldest. Og selvom ukrudtet gror om kap med rodebunkerne indenfor. Der er bare lidt mere arbejde i sådan et 70’er-hus og en have end en lejelejlighed fra 2007. Især når man har to små spirrevipper, som ikke kan passe sig selv mere end få minutter af gangen, før de har brug for hjælp til et eller andet eller kræver ens opmærksomhed.

Men der er også stadig mange ting, vi gerne vil lave. Nyt tag og nye vinduer står allerøverst på ønskelisten. Haven ved vi heller ikke helt endnu hvordan vi vil ha’, og derfor kører vi lidt videre med den vi har. Bryggerset spiller slet, slet ikke. Det er fint til rod og tøjvask, men det er elendigt indrettet og hæsligt at se på. Børneværelserne er små. Så små, at hvis vi skal bo her de næste 10-15 år, så vil vi gerne ha’ lavet en tilbygning med et ekstra værelse eller to for så at slå de nuværende to børneværelser om til ét stort. Fliserne i carporten er skæve og grimme. Og sådan ku’ jeg blive ved.

Men det er trods alt ikke kritiske ting, og der er til gengæld også mange ting ved huset, vi er enormt glade for. I dagens anledning spammer jeg lige med billeder af noget af det.

70erhus
Soveværelse – se før/efter billeder her
70erhus
Mere soveværelse
70erhus
Entreen
70erhus
Gæstetoilet – med originalt 70’er-gulv, som jeg egentlig ret godt kan lide
70erhus
Køkken – før/efter billeder her
70erhus
Køkkenalrum/stue + dejligt feriebarn der er i fuld gang med en tegning
Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*