One pot pasta

‘Alene-mor’ på deltid og mad-anbefaling: One pot pasta

De sidste par aftener har jeg været alene hjemme med ungerne, da J har haft diverse arbejdsmæssige forpligtigelser. Og det er sådan set gået helt fint. Det kræver lidt mere planlægning fra min side, for eksempel at ha’ noget virkelig nem aftensmad klar til de sultne fugleunger (og moren).

Derfor var det perfekt, at jeg for nylig faldt over en opskrift jeg aldrig havde set før. Ja, jeg er måske lidt bagud i mad-blogger-universet, men jeg havde altså aldrig hørt om ‘one-pot-pasta’ før, hvilket egentlig bare betyder, at man smider en helvedes masse ting ned i en gryde med pasta og lader det passe sig selv i 10-15 minutter.

Opskriften er ovre fra Valdemarsro (skøn blog i øvrigt!), så den kørte jeg efter. Bortset fra at vi hverken havde chorizo, squash eller parmesan, og cherry-tomaterne glemte jeg at putte i. Til gengæld rev jeg et par gulerødder i som erstatning for squashen. Og det smagte helt forrygende alligevel, og jeg er næsten helt ærgerlig over at J ikke fik smagt det, for det smagte virkelig dejligt, og så var vores version jo vegetarisk, hvilket jeg gerne vil ha’ lidt mere af i vores hverdag. Ungerne spurgte overhovedet ikke efter kød. De spiste gladeligt på trods af den manglende ost på toppen – hvilket virkelig ville ha’ sat prikken over i’et ellers. Men det bedste var, at det var så hulans nemt og hurtigt at lave og med ganske få ingredienser.

Her er opskriften:

One pot pasta – verdens nemmeste pasta

Til den herlige ret fik vi dampet broccoli, bare for at få lidt ekstra grøntsager. Jeg elsker broccoli. Heldigt, ikke? Og ja, basilikumbladene på toppen blev kun lagt på af æstetiske årsager. De røg af igen, inden jeg gik i krig med pastaen.

One pot pasta

Prøv det og velbekomme!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*