Alenetid og noget om ’store’ børn

Det er fredag, jeg har fri, og er helt alene hjemme. Morgenmad havde jeg ikke lige tid til i morges, selvom vi var oppe klokken seks (tak Viktor!), så den indtages pt. i sofaen med computeren på skødet og Go’Morgen Danmark på skærmen. Og bare rolig, det er æblejuice der er i vinglasset. Men synes ligesom det skulle være lidt festligt, når nu det er fredag.

Jeg elsker alenetid og har også behov for at ha’ det nu og da, hvilket nok har været det mest udfordrende ved at få børn og være på barsel. At man i et helt år x 2 altid var sammen med et andet (lille) menneske der var så afhængig af en, både nat og dag.

Men det føles som evigheder siden nu. Tænk at vi har to ’store’ børn snart. Tulles skolestart rykker tættere og tættere på, hun har to rokketænder, og cykler fire kilometer ialt til og fra SFO hver dag. Viktor har fået børnehaveplads den 1. oktober, lige ovenpå Tulles SFO (lucky us!), og på søndag starter han til fodbold. Jamen, kan ikke forstå de bliver så store og seje altså! Nogen gange ved jeg slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv, når de ikke har brug for mig. Er så vant til at være i servicemode hele tiden, at det føles lidt mærkeligt, når de bare leger. Her forleden fik jeg sortereret alt Tulles tøj igennem, mens de bare legede. Weird!

Nå, men dagen i dag bli’r ikke en afslappende af slagsen – when is it ever?! Jeg har planer om at bage lækre sandwichboller og cookies, som vi skal ha’ med i madkurven i aften, hvor vi skal ud og se Sankt Hans bål. Så krydser jeg bare fingre for, at regnen bliver væk.

Så skal der gøres rent, vaskes tøj, måske ordnes lidt have, og indimellem plejer jeg også at arbejde lidt. Svare på mails og ordne andre presserende sager. Så skal jeg hente mine banditter tidligt hjem på weekend, så de kan være med til at hente momsemor, som kommer hjem efter en uge på Kreta i eftermiddag, Heldige hende! Og så skal vi altså ud og se den der heks blive brændt afsted til Bloksbjerg.

Jeg ønsker jer er en skøn Sankt Hans aften og weekend!

Opdatering:

Vi kan vist konstatere, at jeg ikke er supergod til at bage chocolate chip cookies. Eller lad os bare sige at vores ovn er lidt for effektiv. Og når der står i denne her lækre opskrift, at dejen skal rulles til kugler, og “sæt kuglerne på en bageplade”, betyder det nok, at de ikke skal mases flade, Justine! Duh! Nåh bedre held næste gang.

Til gengæld er jeg og min ovn ret gode til sandwichboller. Opskrift her.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*