Radisson århud

Arbejde, savn og hotelforvirring i Århus

Efter at have sovet tre timer natten til søndag, satte jeg mig søndag aften ind i en bil og blev transporteret til Århus, hvor min arbejdsplads har hovedkvarter, for at arbejde nogle dage.

Det er altid hyggeligt og  berigende arbejdsmæssigt at joine de her arrangementer, men hold nu kæft, hvor jeg savner min lille familie derhjemme, vores hus, min kaffe, min cykel og så videre. Heldigvis er jeg hjemme igen i morgen og på en måde værdsætter man også det hele lidt mere, når man kommer lidt væk fra det engang imellem.

Nå men det skal jo aldrig være uden udfordringer for mig med sådanne ting, så da jeg ankom til Radissson hotellet i Århus sent søndag aften for at tjekke ind, kunne den venlige mand i receptionen bekræfte, at mit rygerværelse ventede på mig. “A’hva?! Rygerværelse?!”. Det var åbenbart en fejl fra vores rejseafdelings side, at de havde booket det til mig. Men da hele vores europæiske organisation er tjekket ind på samme hotel i de her dage, var alt booket, og jeg måtte tage til takke med et rygerværelse. Fy for pokker hvor det stank!

Måtte have vinduet åbent hele natten for at trække vejret (følte jeg), og det var pisse koldt, men så træt som jeg var, snorksov jeg hele natten, indtil jeg vågnede med møgondt i halsen næste morgen. Jeg gik straks ned i receptionen og bad om de dog ikke kunne finde et andet værelse til mig alligevel, og de lovede at prøve, mens jeg var på kontoret. Mandag aften kom jeg så tilbage efter en laaaaang dag, og tjekkede i receptionen, om de havde fundet et værelse til mig. Det havde de desværre ikke, så jeg gik ærgerlig op på rygerværelset igen og havde lige smidt mig på sengen, da jeg pludselig hører nogen stikker et nøglekort i min dør.

Jeg hopper op, og en fremmed mand kommer ind, helt forvirret over at se mig derinde. Han er ikke gået forkert. Han har et kort med samme værelsesnummer som mig. Meget mystisk. Han går ned for at tjekke i receptionen, og imens konstaterer jeg, at det tøj jeg havde hængt i skabet og mine produkter på badeværelset er væk! To sekunder efter ringer telefonen, og de er altså virkelig kede af det, men de HAR åbenbart fundet et andet værelse til mig, og har rykket mine ting, men det havde receptionisten altså ikke lige fået fat i. Oh my god altså!

Nå men manden der gerne vil ha’ et rygerrum er glad, jeg er glad for mit ikke-rygerrum, og jeg er især glad for at jeg ikke var i bad eller sad på toilettet da han kom ind! Hotellet var ikke så glade og undskyldte meget. Men hva’ fan’en, der er jo ingen skade sket. Og det viste sig at manden var en kollega, så nu fik jeg da endnu en ny ven i organisationen.

Og så ku’ jeg hygge lidt og nyde lidt alenetid. Aaaaah!

Radisson århus

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*