Back to business!

Så ruller hverdagen derudaf igen for fulde drøn! J og jeg er tilbage på arbejde og ungerne i henholdsvis SFO og vuggestue. De sidste par dage har vi bare akklimatiseret efter vores skønne, skønne ferie, forsøgt at komme til bunds i vasketøjet og ukrudtet, og ellers stræbt efter at finde tilbage til en normal hverdag.

Fra at være sammen alle fire 24-7, have nonstop kvalitetstid og lægge børnene i seng ved 22-tiden og sove til klokken 8-9 stykker, er der nu igen pligter der kalder, og sengetider der skal holdes. Det er hårdt sådan at skulle skilles så brat fra sine alleryndlings igen det meste af dagen, men jeg håber vi snart finder tilbage i den rytme, vi ellers altid har værdsat alle fire.

Og der er også gode ting ved at vende tilbage til hverdagen. Ungerne er sammen med de savnede venner igen, min hjerne skal fokusere på andre ting, end hvor vi skal spise næste gang, og om vi skal vælge pool eller strand, og isene og pomfritterne er nu skiftet ud med blåbær, rugbrød og andre sundere alternativer. Og så er jeg tilbage på min elskede cykel, til min elskede have og min hjemmebryggede kaffe, og J og jeg har genoptaget nogle af vores serier (efter ikke at have tv i tre uger!), og det er nu også rigtig dejligt.

Jeg nyder lige de allersidste dage, hvor vores morgener stadig er sådan nogenlunde afslappede. Fra på torsdag starter Tulle nemlig skole, og derefter hedder det jo bekendt mødetid klokken otte nul dut for hende, og ikke tyve over eller hvornår det nu lige passer os at komme ud af døren. Jeg er så spændt på hendes vegne! Skoletasken og penalhuset, som blev indkøbt i Berlin, er klar, den første rokketand er røget ud, og i det hele taget er Tulle godt på vej til at blive en vaskeægte skolepige. Det er altså SÅ vildt for forældrene her.

Lille Viktor er heller ikke så lille mere ovenpå den her ferie. Det er vildt som han tager et udviklingsspring hver gang han har ferie. Han har praktisk talt smidt bleen, taler nærmest som en fire-årig og er så kvik og sød, så man næsten ikke kan rumme det. Man glemmer nogle gange han kun er to et halvt, for han opfører sig mere som et børnehavebarn end et vuggestuebarn. Jeg tror, det bliver tiltrængt, når han rykker op i børnehave til oktober.

Så nu er det bare at stige op i hamsterhjulet igen, og se om vi kan følge med uden at falde af. Den næste ferie vi holder bliver vel juleferie. Gisp! Måske man skulle tage et par dage i efterårsferien, som vi normalt ikke holder, nu når størstebarnet bliver skolebarn…

I mangel af bedre får I et billede taget i hemmelighed af netop skolebarnet af moi på vej ud at handle. Ha ha, hun er skør…

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*