[Blomsterhjem] Den tid på året…

De sidste uger med fuld skrald på solen gør, at vores lille Parceller-have er tætpakket med buske og blomster, hvis knopper er så spændstige, at det ikke kan vare mange dage, før roser, pæoner og hyacinter står i fuldt flor. Men allerede nu er der masser af andre blomster (som jeg overhovedet ikke kender navnene på), som pryder vores lille skønne have.

Hvis der er noget, der kan gøre mig virkelig glad – udover chokolade, iskold hvidvin, juletræer og børnekram – så er det at kunne plukke en lille hjemmedyrket buket ind. På den måde strækker haven sig helt ind i stuen. Det er nok noget af det allerbedste ved at bo i hus. At følge med i årets gang i haven på allernærmeste hold, og se at ens tommelfingre faktisk ikke er helt så u-grønne, som man gik og troede.

Sommerblomster

Jeg tror måske den store lilla blomst er noget ukrudt af en art. Men herhjemme følger vi doktrinen; hvis det er pænt, så beholder vi det. Hvis det er grimt, ryger det. Uagtet hvad det hedder eller klassificeres som. Og jeg synes de her dimser har sin helt egen særprægede skønhed.

Selv krydderiafdelingen i køkkenet har fået en lille stikling til selskab.

Så dejligt og livsbekræftende! Kan lige så godt advare om havespam, når den bliver lidt mere farverig (og vi får sablet lidt mere ukrudt ned).

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "[Blomsterhjem] Den tid på året…"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*