Børnefri

Ja, som overskriften afslører, så har J og jeg altså et par dages børnefri, da guldklumperne er kørt i stilling hos mormor for at få lov at holde lidt vinterferie. J og jeg skal jo på arbejde, men morgenerne og aftenerne har vi altså for os selv, og det skal dæleme udnyttes!

Lige pt. fimser jeg rundt herhjemme og maler de sidste radiatorer, rydder op og hører Gilli på fuld hammer (ja, jeg har det med at blive besat af én sang ad gangen, og så hører jeg den til bevidstløshed, indtil jeg kan den i søvne og er ved at brække mig, bare jeg hører de tre første takter. Men indtil videre er jeg altså på stadie 1 med Gilli’s “Helwa”). Senere har J og jeg planer om at drøne ud og glo på butikker og måske spise på en voksen-restaurant – uden at der bli’r kastet med mad, råbt og skreget og generelt bare udøvet pinligheder til den store guldmedalje.

Men åh, hvor vi også savner de to bøller! Det er først, når man savner dem på den måde, at man virkelig mærker, hvor meget ens liv giver mening med dem i det. Og hvor lidt det ville gi’ mening, hvis de ikke var der. Jeg tænker på dem 300.000 gange om dagen: “Hvad mon de laver nu?”, “Savner de mig?”, og selvom jeg virkelig prøver at nyde de her dage, hvor der er plads til at lave lidt andre ting end at servicere dem, så tæller jeg timer, til jeg skal holde dem i mine arme igen. Jeg føler mig ikke rigtig hel uden dem, hvis det giver mening. Gad vide, hvordan det skal gå, når de en dag flytter fra reden..? Måske når de at blive så tilpas teenage-irriterende inden, at jeg vænner mig til tanken…

På trods af savnet, så var det dog intet mindre end fantastisk at kunne sove heeeeelt til 7.15 i dag for så at stå op og ordne bad og toiletbesøg UDEN at ha’ en unge stående i døråbningen og bræge. Og bagefter stille og roligt at kunne lave og indtage morgenmad i sofaen, mens vi så Go’ Morgen Danmark. For til sidst at tage jakken på og gå stille og roligt ud af døren uden diskussioner om, hvorvidt man absolut skal tage flyverdragten/huen/vanterne på (jamen hvorfor skal det diskuteres HVER morgen, når det er -5 grader udenfor?!)

I øvrigt huskede jeg masken under denne omgang radiatormaling men sikke da noget lort!!! Synes ikke det hjælper en dyt. Til gengæld var jeg ved at rive min øreflip af, da tingesten forvildede sig ind i min ørering, mens jeg prøvede at flå den af, fordi jeg panisk forsøgte at nå en stribe snot som jeg pludselig kunne mærke havde voldsom hurtigt fart ned mod min mund

Før masketest. Glad og fro:

Efter. Tingesten har givet mig en flot hvid malerklat på hver side af næsen. Argh!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Børnefri"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*