Det der bryllup. Sikke en fest!

Så blev det endelig dagen, hvor vi skulle til bryllup. Og sikke da en dag det smukke brudepar havde valgt. Den eneste der bare minder om sommer i månedsvis (føler jeg). Så det kunne faktisk ikke være mere perfekt. Min søster kom fredag aften og smurte mig ind i selvbruner og klippede mit garn, og lørdag stylede hun det så og fiksede mine bryn, så jeg var tip-top klar. Var selv pænt  vild med de der krøller. Sådan nogen kunne jeg godt vænne mig til!

Bryllup

Billedet her tog min skønne søsser:

Det var simpelthen den mest fantastiske fest! Glade, søde, smukke mennesker, glædestårer, en vittig præst og en vidunderlig lokation i Frederiksberg Have, hvor vi startede med sejltur og champagne og bagefter mere champagne i Paradehuset, hvor middagen skulle stå. Nøjs, hvor var det pænt altså!

Fik taget et par billeder af den gode mad, men som aftenen skred frem tog jeg vist færre og færre billeder. J og jeg holdt faktisk også en tale som de allersidste klokken 23.30 på trods af pænt mange glas af den dejlige vin. Men den gik vist helt okay. Det synes vi da selv. Nå men summasummarum, så var det noget nær et drømmebryllup, og  jeg tror bestemt brudeparret var meget glade! De fik en masse dejlige taler, og vi fik alle sammen danset til langt ud på natten. SÅ fedt! Og jeg holdt mine stilletter på lige til vi gik hjem. Jeg er godt nok stadig øm i tæerne i dag, men who cares?!

Tror vi var hjemme 3.30, og hvem tror I så vågner kl 7? Moi! Og det selvom min mor tog ungerne, så jeg kunne sove videre. Jeg kunne bare ikke! Så jeg var en smuuuuuule træt i går. Gad vide hvor ungerne har deres ‘vi-vil-ikke-sove’-gen fra… :/

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 tanker om "Det der bryllup. Sikke en fest!"

 1. Hej 🙂 Sikke nogle fine billeder du har fra brylluppet i Paradehuset. Jeg overvejer selv at holde mit bryllup der… jeg vil derfor høre om du gad dele hvor mange gæster der var til brylluppet og hvor mange du mener der kan være i paradehuset, hvis bordene står som de gør her (runde borde)? Det kunne også være spændende at høre hvad du synes om maden? Og evt. også om lyden – hvis brudeparret havde dj/livemusik.
  Jeg håber det er ok at jeg skriver og at du har tid og lyst til at svare – det ville være en stor hjælp. 🙂

  1. Hej Mirela.

   Ja selvfølgelig er det da ok! Jamen altså vi var omkring 50 mennesker, og det var uden, at det føltes totalt proppet. Der var masser af luft omkring bordene og stadig plads til måske 10 mere, vil jeg skyde på. Det hjalp dog også, at vejret var rigtig dejligt den her dag, så vi kunne komme ud i haven også, som i øvrigt også var helt skøn. Vi fik taget en masse dejlige billeder derude og fik velkomstchampagne og små kanapéer serveret ude. Super fint!

   Maden og vinene var rigtig god(e), servicen ligeså. Har været til andre bryllupper hvor der ikke var styr på noget som helst og gæsterne måtte hjælpe med at fylde vandkarafler osv., men her havde de bestemt styr på det. Senere på aftenen kom der DJ på, og der blev omrigget til dansegulv i halvdelen af rummet. Husker ærlig talt ikke hvordan lyden var, må jeg indrømme, ha ha. Men husker den da i hvert fald ikke som dårlig.

   Jeg kan bestemt anbefale Paradehuset. Smukt sted! Ville ikke tøve med at booke det til mit eget bryllup, hvis det en dag skulle blive aktuelt. Håber du kan bruge mit input. Held og lykke med jeres bryllup!

   /Justine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*