Bryllupsplanlægning: What to wear?

asos

Ja det er altså ikke mit eget bryllup, jeg snakker om her! Det er ikke fordi, vi ikke vil giftes, men sådan noget koster jo altså lidt klejner, og først skulle vi lige ha’ to børn, som jo heller ikke er billige i drift. Og så kom der lige et huskøb i vejen. Så vi venter lidt endnu, til tiden er helt rigtig.

Heldigvis skal nogen af vores allertætteste venner giftes til foråret, og jeg glæder mig allerede SÅ meget. De få bryllupper jeg har været til, har været nogen af de bedste fester ever. Kun glade mennesker, fejring af kærlighed, god mad og vin. What’s not to like? Og så sjældent som vi kommer ud til den slags, er det vist ikke en dag for tidligt at begynde at tænke i, hvad man skal ha’ på, vel?

Jeg skal selvfølgelig ha’ en kjole på, som både er fin (uden at være for fin), én som man kan danse i, og som IKKE sidder alt for stramt. Jeg er ret stor fan af Asos: Kæmpe udvalg (især af kjoler) til ok billige priser. Og der har jeg allerede fundet et par favoritter. J’s favorit er den øverste herover, men de her er altså også ret fine:

asos2

 

asos3

Til den nederste kjole her ville de her sko være helt perfekte (og så slipper jeg for at klippe og lakere tånegle, win-win!):

asos4

Men hvad er mest passende? Dresscode lyder på smoking/jakkesæt. Betyder det lang kjole til damerne? Og er det noget med, at man skal skifte kjole efter kirken? I kan nok høre, at vores vennekreds ikke helt er startet på det der med bryllupper endnu. Men jeg forudser, at der kommer flere i de næste par år, og jeg glæder mig!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*