I Cirkus Summarum i går, syg i dag

Det er efterhånden en årlig tradition, at vi tager i Cirkus Summarum – det allerbedste cirkus for børn, hvis du spørger mig. Fyldt med alle de kendte figurer fra Ramasjang, god musik og magi i børnehøjde. De sidste par år har J og jeg begge været afsted med Tulle for at få fuldt fokus på og kvalitid med størstebarnet. Men i år hookede vi op med Tulles børnehaveveninde Carla og hendes mor og så tog vi afsted i går, kun pigerne.

Ej drengene var der faktisk også, men de kunne kun komme til pladsen, hvor der er hoppepuder, små karusseller og andre aktiviteter. Da forestillingen startede, og vi indtog cirkusteltets mørke, belæsset med popcorn og juicer (man kunne ikke få cola. Say what?!), smuttede de hjem. Viktor er liiiige lille nok til at sidde topkoncentreret i to timer.

Cirkus Summarum

Det var ellers lige ved og næsten, at vi måtte blive hjemme, da Tulle vågnede natten til søndag med tårnhøj feber. Men på mirakuløs vis, var feberen væk og barnet friskt, da vi stod op søndag morgen. Begge piger var i fuld hopla; dansede med og havde en fest.

Elsker at betragte Tulle til den slags. Hun lever sig virkelig ind i det. Årets forestilling var mere en sammenhængende historie, end vi tidligere har set det. Det handlede om, at cirkusartisterne skulle befri nogle boblebørn, som var fanget i denne her lidt uhyggelige boble af boblemor (boblen repræsenterede vistnok det at være ked-af-det, hvis vi skal analysere lidt på det). I hvert fald var Tulle helt opslugt af de der boblebørn, og øjnene var som tekopper, når de var i manegen. Men der var også masser af fed musik, blandt andet nogle af de  nye MGP-hit, fremført af Bruno – ham den lidt frækkere pendant til Bamse. DET fik pigerne op på stolene – bogstaveligt talt, mens de vrikkede deres minimåse og skrålede med. Så nuttede de er altså!

Så man må sige, at det – igen – var et stort hit at komme i Cirkus Summarum. Næste år skal Viktor med. Om ikke andet vil han gå bananas over at se Bamse in real life, for ham er han pænt vild med.

Motor Mille brillerne på, lys-dims tændt, så er de klar:

Hoppepude/rutsjebane på pladsen før forestillingen:

Efter forestillingen fortsatte festen herhjemme, for Carla hun ville gerne med hjem og lege. Så pigerne øvede Motor Mille tricks i trampolinen meget af dagen. Hende er Tulle helt syg med (og hun har også mødt hende), mens J og jeg sjovlede kager og kaffe ned, for vi var helt udkørte efter den der febernat, hvor jeg endte på en madras på gulvet, fordi Tulle blev ved med at bokse mig i hovedet.

Men, i dag har Tulle så været nede med feberen igen. Så derfor har hun selvfølgelig været hjemme og fået slappet helt af, mens jeg har arbejdet på livet løs, og været endnu mere træt. Der er ikke så frygtelig længe nu, til vi smutter på ferie, så der er lidt at forberede både på job og herhjemme. Især i haven, som gror mere og mere til, og som gerne skulle stå knivskarpt når vi smutter afsted. Men det er lidt svært at få det ordnet, når det hele tiden regner. Så stop venligst med det!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "I Cirkus Summarum i går, syg i dag"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*