Damn you, sukkerafhængighed!!!

Argh, det gik ellers lige så godt med projekt “Sundere Januar“, men den sidste uge har sukkerafhængigheden indtaget min krop igen.

Og der er altså afbetaling ved kasse 1 for mit stakkels legeme. Jeg kan tydeligt mærke forskellen fra den ene dag til den anden. Mit øjenparti er helt hævet, som i; jeg kan næsten ikke se ud af øjnene, når jeg vågner, fordi mine øjenlåg hænger halvt ned over øjnene (sådan føles det i hvert fald). U-be-ha-ge-ligt. Min hud er grim; rødmosset og en kæmpe bums har jeg også fået. Jeg skal spare jer for et billede. Min mave er også oppustet.

Men igen er det ikke det kropslige, der er det værste for mig. Det er, at jeg bliver så filans ineffektiv og sløv. Jeg har ikke nået halvdelen af det arbejde, jeg havde planlagt, og ikke nået en dyt herhjemme heller. Jeg har kun lige formået at komme igennem dagen, for så at gå helt omkuld på sofaen, når klokken slår otte om aftenen.

Men nu tager jeg mig sammen her den sidste uge af januar. Jeg skal blive bedre til at styre mig, når jeg af den ene eller anden grund indtager lidt sukker. Oftest starter det med at jeg spiser sukker, når vi er ude på besøg hos andre. Hvis jeg så samtidig lige der ikke har fået fedt nok til at holde mit blodsukker stabilt, så trigger det min sukkerafhængighed helt vildt. Og så går jeg helt bananas og hiver slik og chokolade ud af skabet, så snart vi kommer hjem. Her forleden kastede jeg resterne af jule-marcipanen og nougaten direkte fra pakken og ned i gabet. Det var ikke engang lavet til lækker konfekt eller noget. Det var ikke et kønt syn.

Det er helt klart noget, jeg skal arbejde med. Nå, men nu har jeg en uge til at rette op på det. Og tre sunde uger ud af fire, det er da vel også okay, ikke?

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*