Fem ualmindeligt almindelige ting jeg har formået i dag

Så gik sgu’ da det efterår og i morgen skriver vi vinter og julemåned på kalenderen. Jaaaah, yndlings-måned! Sidder pt. i sengen med pc’en, da J har lagt beslag på flimmerkassen på grund af noget fodbold (buuuuuuuh). Men pyt, jeg er klar til netflix og til at flå låget af noget billigt tysk bamsechokolade, som min mor havde med til ungerne, da hun var her sidst. Altså jeg gør dem jo sådan set en tjeneste ved at spise lidt af det. Børn har jo ikke godt af sukker, vel? Desuden har de vist fået det de skulle ha’, eftersom mormor slæber godter med til dem i abnorme mængder.

15271298_10154146143683364_1124418387_o

Men inden jeg får sukkerchok, skal i da lige høre om 5 spændende ting, jeg har bedrevet i dag.

– Været på arbejde og til min store glæde opdaget, at der står en Peter Beier chokoladejulekalender på mit skrivebord. I receptionen kender de ikke noget til den. Måske er det min chefs? Han var der ikke i dag, så måtte virkelig beherske mig for ikke at flå alle lågerne op og gå amok. Håber han kommer i morgen, så vi kan løse mysteriet (og jeg kan få lov at smage).

– Været helt overbevist om, at Viktor havde slugt en lille bitte plastiknøgle til hans Rasmus Klump sparegris. Han gik alene ind på sit værelse, og da jeg kiggede efter ham to minutter efter, havde han flået Rasmus Klump ned af hylden og sad med et lumsk smil. Til min rædsel opdagede jeg, at nøglen, som sad klistret fast under Klumps fod, sidst jeg kiggede, var væk! Prøv lige at ha’ en samtale med en 2-årig om det.
Mig: Viktor, hvor er nøglen?
V: Derhenne (peger ingen steder)
Mig: Viktor, har du spist nøglen?
V: Ja.
Mig: Har du virkelig slugt nøglen nede i maven eller har du bare gemt den?
V: Ja

Aaaaargh. Nå, men da han ikke så synderligt generet ud, tænkte jeg at den enten dukkede op inde på værelset et sted, eller… ahem, i bleen om et par dage. Da J kom hjem, viste det sig dog, at han havde været forudseende i morges, hvor Viktor også legede med Rasmus Klump, og lagt nøglen højt op på en hylde.

– Skraldgrinet over Olivias kommentar, da jeg forklarede hende, at hun ikke skulle fægte med en saks, for hvis man rammer sit øje kan man risikere at skulle ha’ glasøje resten af sit liv.
“Ja og det har min mormor!” (det har hun altså IKKE 😀 )

– Meldt os til et virkelig fint initiativ kaldet Familiestøtten.  Det går i al sin enkelthed ud på, at to familier med nogenlunde aldersvarende børn – hvoraf den ene sidder lidt hårdt i det økonomisk og den anden ikke gør – kobles sammen, således at børnene i den udfordrede familie kan overtage tøj og legetøj fra den anden, når ungerne er vokset fra det eller bare ikke gider bruge det. Da jeg forklarede Olivia det, løb hun straks ind og rodede i sit skab og fandt et par lyserøde bukser frem, som hun ville donere.

– Betragtet mine dejligheder sprede modellervoks ud over hele gangen for ti minutter efter at blive uvenner og smutte fra legen. Elsker når de leger sammen, hvor kort det end varer. Hader til gengæld rod. Nå ja, man kan jo ikke vinde hver gang.

15321510_10154146176343364_92785931_o

Iøvrigt, så husk lige at du fra i morgen kan se “Skam” på DR3. Jeg skal i hvert fald se det… Godnat herfra.

 

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Fem ualmindeligt almindelige ting jeg har formået i dag"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*