Ferietilbageblik: Sygdom, sol og søde unger

Så gik der lige en uge, og vores ferie her på Tenerife lakker mod enden. Sidder på terrassen mens J putter ungerne, og om lidt skal vi ha’ den  sidste ferieøl, inden turen i morgen går mod DK.

Det har været en skøn uge, men for dælan hvor startede den udfordrende ud! Allerede da vi rev ungerne op kl 5 om morgenen sidste søndag for at drøne mod lufthavnen, bemærkede jeg at Viktor havde to små bumselignende knopper på hagen. Noget han ikke plejer at ha’. På flyveturen blev knopperne værre og værre, og da vi landede var han helt knoppet om hele munden. Så vi startede ferien med at lægge vejen forbi en privatklinik, som mente det var enten skoldkopper eller børnesår. Vi skulle se det an til næste dag.

Ikke nok med det, så døjer Tulle med meget ondt i ørerne efter flyvning, og denne gang gik hun heller ikke fri. Hun kan ikke rigtig udligne det der tryk man får, så hun jamrede og græd hele førstedagen, og vi måtte smertedække hende med Panodil. Men heldigvis ved vi, at ungerne har for vane at blive syge på ferier, så vi havde spækket alle revner i kufferterne med panodil junior!

Vi gik så i seng på førstedagen helt bombede, for en time senere at blive vækket af Tulle der kastede op i lårtykke stråler og græd over ørerne. Kort efter begyndte V også at jamre, og han havde nu feber, opdagede vi. Det fortsatte hele natten med opkast og kede børn, og hold nu op hvor jeg savnede min kaffe dagen efter!

Nå men vi fes tilbage til lægen dagen efter med Viktor, der nu var knoppet på også hænder og fødder og helt betændt i ansigtet. Og ja, det var børnesår, så på antibiotika med ham (imens han og jeg var inde hos lægen, sad Tulle i en klapvogn udenfor og kastede op, mens J holdt hendes hår). Helt ærligt, lige der ville jeg bare HJEM!

Men heldigvis begyndte tågerne at lette derefter. Allerede dagen efter var Tulle brækfri og Viktor feberfri. Viktor er nu også blevet helt pæn igen. Godt han ikke er nået dertil hvor han er bevidst om hvordan han ser ud, for helt ærligt, det var sgu’ ikke kønt, mens det stod på!

Nu er de begge to bare snotforkølede, og Olivias astmatiske bronkitis er blusset op (igen-igen, suk!), så hun ryger direkte hjem på medicin. Og tør ikke tænke på ørerne, når vi skal hjem. Nå, den tid, den sorg…

Men det skal ikke kun handle om sygdom, for vi har i hvert fald haft en skøn ferie, sygdom eller ej. Solen har skinnet hver eneste dag, og Tenerife har vist sig fra sin bedste side, hvilket vist fremgår af mit Instagram feed her ude til højre på siden. Maden har dog ikke været videre kulinarisk, hverken på hotellet hvor vi havde all-inclusive eller på de spisesteder vi kunne spotte på vores vej (vi prøvede dog ikke så mange af dem). Måske er det bare mig, men jeg kan gudhjælpemig ikke forstå hvorfor nogen tager til Spanien for at sidde på en engelsk pub eller en belgisk restaurant?! Nå men det er altså den type beværtninger der er flest af hernede. Ikke lige vores kop the. Vi vil gerne ha’ lokale råvarer og retter, når vi er her.

Efter Tulles lille brækfadæse var vi lettere skeptiske omkring all-inclusive buffeten, eftersom det mest sandsynlige var, at det var noget mad derfra, der var dårlig. Så jeg har mest  spist mig mæt i kiks og frugt – af den ikke udskårne slags – og ellers kørt på kaffe fra McD, da den altså heller ikke var særlig god på hotelletet. Så jeg savner i den grad vores hjemmelavede mad. Og grøntsager, masser af grøntsager. Og kaffe. Ej I kan nok høre jeg glæder mig til at komme hjem nu.

Jeg glæder mig dog ikke til at skulle skilles fra ungerne og J 8 timer dagligt, for DE har været søde. Ungerne altså. Ja J har da også været sød, men altså… I ved hvad jeg mener. De er så hamrende sjove og nuttede. Og nogen gange møg uartige. Men mest førstnævnte! Nogen gange ville jeg ønske, vi kunne gøre ligesom den der Beha familie og sejle jorden rundt og være sammen hele tiden. Men vi kan ikke sejle. Og jeg ville nok også savne vores hjem for meget. Og nogen gange er det vist også meget sundt at savne…

Nå det var den øl der. Jeg vender stærkt tilbage i DK. Ses på den anden side.

 

 

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Ferietilbageblik: Sygdom, sol og søde unger"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*