Første dag som græsenke: Tjek!

Ungerne og jeg er alene hjemme denne uge. J er smuttet til Portugal for at arbejde, for derefter at sætte næsen direkte mod Bornholm. Han er først hjemme lørdag, hvor vi fiser til fødselsdag en time efter han er kommet hjem. Busy busy.

Så jeg er alene med ungerne en del af ugen.

Nå, men min første dag som græsenke er ved at være til vejs ende, og den er gået overraskende nemt! Huset er ikke helt splittet ad, og vi er alle blevet fodret, og vi har ikke engang haft en eneste konflikt.

Vi har været på biblioteket, leget med biler og modellervoks, spist mad, og så gik Viktor omkuld ved 20-tiden efter “kun” en halv times putning, og bagefter poppede Tulle og jeg popcorn og klikkede lidt nyt tøj hjem til hende. Jeg opdagede at næsten samtlige hendes bukser har huller i knæerne, og resten er stumpede i benene. Hun må være vokset over natten. Så nu er der lidt nyt på vej, men “ikke noget med Frost på, mor!”. Det er åbenbart ikke så fedt mere, når man går i SFO. Men det klager jeg IKKE over. Tværtimod.

Hun er i øvrigt altid så betænksom, når jeg er alene med dem. Det er som om hun godt forstår, at jeg skal ha’ lidt ekstra hjælp. Tænk engang, de kan ha’ medfølelse, de små størrelser. Tidligere på aftenen opdagede jeg pludselig, at hun stod foran fjernsynet og var helt opslugt af en af de der nødhjælpsreklamer. Pludselig vendte hun sig om, og jeg kunne se bekymringen stod malet i hendes store brune øjne: “Mor kan vi ikke sende lidt af vores ting ned til de fattige børn?”. Lille pus! Men vi har faktisk flere gange talt om at blive sponsorforældre for et barn/børn, der ikke er så heldigt stillet som vores, så det bør vi måske snart gøre alvor af.

Nu sover hun også, og så mangler jeg bare lidt arbejde og at smøre en madpakke og sådan lidt, før jeg kan ‘call it a day’. Måske der også bli’r tid til et enkelt afsnit et eller andet. Uuuuuh, det er luksus! Torsdag og fredag er min kære mor her og hjælpe lidt til, mens J er væk, så det glæder vi os til.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Første dag som græsenke: Tjek!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*