Et halvt år til juleaften!

Ja, som overskriften antyder så er der i dag lige præcis et halvt år til det er juleaften. Det er Ramasjang, der har været så søde at huske mig på det, da de kører et program der hedder “Jul i juni” for tiden. Børnene synes i øvrigt det er ret sjovt.

Derfor synes jeg lige vi skulle ha’ et juleindlæg midt i alle sommerherlighederne. Apropos det her indlæg om at leve i nuet, så er jeg altså bare typen der ikke kan lade være med at glæde mig til det næste hele tiden. Men det betyder også, at når det er vinter så længes jeg mod sommer. Når det er sommer, så længes jeg faktisk mod vinter. Det er skørt, ikke! Men lige nu i de her dage, ja der glæder jeg mig altså allerede lidt til jul og til den mørke tid.

Her er lidt julestemning fra min Instagram:

julehygge

Herligt, ikke? Og med det; god weekend!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*