bryllups forberedelse

Hjemmedag, vigtige forberedelser og en fantastisk weekend i sigte

Jeg har rygende travlt i dag! Det er jo egentlig min ugentlige fridag, men på grund af Viktors skoldkopper først på ugen, og da jeg skal til Århus næste uge og lave alt muligt andet arbejde end det arbejde som jeg har på min to-do-liste, har jeg en masse ting jeg skal ha’ gjort færdige i dag.

Heldigvis arbejder jeg hjemme, hvilket giver mig muligheden for multitasking når det er bedst. I morgen er det jo den store bryllupsdag for nogle meget dejlige personer i vores liv, så der er jo altså lidt forberedelser. Meget vigtige forberedelser faktisk. Såsom pedi- og manicure. Ansigtsmaske. Hårkur. Alt sammen ting som kan ordnes foran computeren, mens jeg knokler på.

Elsker at arbejde på den måde! Med min egen kaffe og morgenmad, i min egen sofa, mens Go’Morgen DK kører på fuld skrald. Jeg tror det er en gammel erhvervsskade, det der med at ha’ fjerneren kørende, fra da jeg arbejdede som journalist og vi havde News kørende på min arbejdsplads 24-7. Overraskende nok arbejder jeg ekstremt effektivt på den måde!

Bryllupsforberedelser

Som sædvanlig ordner vi alt i sidste øjeblik herhjemme, så har faktisk kun lige fået prøvet det tøj jeg skal ha’ på i morgen og konstateret, at man kan se mit sorte undertøj igennem + at min rumpe sidder lidt længere nede, end jeg havde forestillet mig. Hvilket betyder, at jeg også lige skal nå ud at købe noget shape-agtigt undertøj i en nude farve OG vabelplaster, da jeg forudser, at stiletter og jeg ikke er så gode venner mere, eftersom jeg kun har sådan nogle på cirka én gang om året.

I det hele taget trænger jeg i dén grad til en makeover for at shine mit slidte ‘jeg-er-mor-til-to-friske-banditter’-look op og erstatte det med ’se-mig-jeg-er-for-lækker-og-bryllupsklar’-looket. Heldigvis kommer min kære søster, som er noget nær beauty-ekspert og smører mig ind i selvbruner, klipper mit hår og gør det bryllupslækkert. Inden da skal vi bare lige til bankoaften i SFO’en, som står på popcorn, pølser, banko og ballade.

Som sagt, det er en god dag! Og det bliver en fantastisk weekend!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Hjemmedag, vigtige forberedelser og en fantastisk weekend i sigte"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*