Home, sweet home

Årh manner, hvor er det skønt at være hjemme! Vi har alle fire sovet som sten hele natten i vores egne senge. Tulle lader til at være gået fri af sin sædvanlige flyve-ørepine denne gang. Eller måske har hun været så træt, at hun har sovet det væk. I hvert fald var en nat hjemme lige hvad vi trængte til!

Efter at have afleveret to glade unger i børner og vugger i morges, drønede jeg forbi Rema og handlede lidt ind, så jeg endelig kunne få en dejlig kop kaffe (okay, en kande) og noget ordentlig morgenmad. Nøjs, hvor jeg nød det. Jeg har arbejdet fra sofaen i dag, og det har virkelig været dejligt bare at være derhjemme i fred og ro og komme igennem mails og andre opgaver, der har ladet vente på sig. Nu er jeg klar til at gå forårets projekter i møde på både arbejds- og privatfronten. Der kommer til at ske store omvæltninger for vores lille familie allerede fra næste måned. Mere om det i et andet indlæg.

Nu sover rollingerne efter en lang dag med vennerne og en ordentlig omgang boller i karry, som de havde bestilt som første efter-ferie-måltid. Nu vil J og jeg catche op på lidt Netflix (og måske ordne lidt vasketøj..?).

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*