Hurtig mandags-anbefaling: Historien om Danmark

Hvis du ikke allerede følger med hver søndag klokken 20 på DR, hvor den altid dygtige Lars Mikkelsen tager os med på en smuttur tilbage i Danmarkshistorien, så skal du altså gøre dig selv den tjeneste at hoppe med på (sol)-vognen (hæ hæ). 

Jeg er ikke en historie-freak. Faktisk husker jeg kun tilbage på historietimerne i skolen som rendyrket tortur. Gid DR dog havde lavet “Historien om Danmark” dengang. For det er helt utroligt godt tv, som oveni købet gør dig klog. Hvis jeg var historielærer, havde jeg tvangsindlagt mine elever til at se det her.

Hvis du vil have lidt fremragende Public Service for dine licenskroner, så skynd dig ind og se de to første afsnit af “Historien om Danmark” lige her.

historien om danmark

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*