Jeg er ramt! Tid til selvforkælelse

Jeg er aldrig syg. Som i aldrig! Jo altså jeg kan da godt blive en smule forkølet engang imellem, men jeg lægger mig aldrig decideret syg. Efter at have fået børn, skal der bare rigtig meget til, før jeg kaster håndklædet i ringen og melder mig syg. Nu når jeg tænker over det, tror jeg faktisk den eneste sygedag jeg har haft på arbejdet, i de fire år jeg har været der, var tilbage i 14′, hvor jeg var gravid med Viktor og havde et par dage med helt absurd kvalme i starten. That’s it. 

Men nu er jeg altså gået hen og blevet sådan lidt skrantende i det. Jeg er ret sikker på, at det er Tulle der har smittet mig, eftersom min hals føles hævet og øm, og mit hoved tungt og tåget. Hun har i øvrigt været tilbage i Fritten for første gang i dag i denne uge. Men nu er det altså min tur. Men jeg har selvfølgelig ikke ligget syg af den grund. Efter at ha’ haft Tulle hjemme i tre dage og med sommerferie lige i horisonten har jeg en del arbejde der skal ordnes, så det er der simpelthen ikke tid til. Og mit arbejde foregår jo størstedels bag en computer, så lidt sygdom stopper mig altså ikke.

Heldigvis har jeg jo så et dejligt fleksibelt job, der betyder at jeg kan arbejde hjemme, når helbreddet svigter lidt. Og DET er altså guld værd, at jeg har kunnet sidde mageligt i min bløde sofa på sådan en dag som i dag, hvor jeg føler mig helt kørt over.

Det betyder også, at jeg har kunnet forkæle mig selv lidt ekstra i dag. Blandt andet med denne her frokost:

Og et skoldhedt fodbad:

Og sidst men ikke mindst disse lækre cookies, som endnu engang er lavet efter opskriften nederst i dette indlæg. Og denne gang blev de helt perfekte! Svært vanedannende sådan nogle, og så tager de kun få minutter at bikse sammen.

selvforkælelse

Nu håber jeg saftsuseme at en god lang nats søvn kan sparke virussen ud af døren. Og derfor går jeg i seng nu.

Godnat!

 

 

 

 

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Jeg er ramt! Tid til selvforkælelse"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*