Luksus aftensmad for store og små

På sådan en almindelig tirsdag efterårsaften, hvor det føles som om alle andre end os har efterårsferie, trænger man altså til lidt luksus. Mandag lavede vi til ungernes store glæde risengrød, og selvom vi alle spiste os virkeligt mætte OG leverede en kæmpe skål til nissen på loftet, så var der lidt rester. Derfor stod den i går aftes på klatkager til ungerne.

Det har jeg aldrig hverken smagt (hvem har nogensinde risengrødsrester?!) eller lavet før, men de smagte faktisk så godt, at Tullen nu har bestemt, at det er dem der skal deles ud i børnehaven til hendes fødselsdag. De er nemlig uden sukker, og det er vigtigt, da børnehaven (og vuggestuen for den sags skyld) har sukker-fri politik.

Jeg ved, der er mange der rynker på næsen over det, men personligt er jeg kæmpe fan! Synes det er svært nok at begrænse sukker-indtaget i vores weekender, når vi er afsted til diverse arrangementer. Så det passer mig helt fint, at jeg ved de ikke får noget i deres institutioner.

Men udover risengrøden var vores køleskab faktisk gabende tomt, og det var jo en god undskyldning for at  moren og faren måtte hente mad udefra. Det sker en gang eller to om måneden, at vi fodrer ungerne af, og så selv spiser, når de er lagt. På den måde kan vi en sjælden gang imellem rent faktisk nyde maden lidt. De fleste børnefamilier ved nok hvad jeg taler om. Af uvisse årsager skal den store altid tisse eller det der er værre midt under måltiderne, og tørre sig selv, DET kan hun ikke – i hvert fald ikke derhjemme. I børnehaven går det fint. Og lille V vælter helt sikkert mindst et glas vand/mælk under samtlige måltider, som skal tørres op.

Nå, men da ungerne havde overgivet sig til Ole lukøje og var blevet sendt afsted til drømmeland, hentede J sushi til os, som vi spiste foran flimmeren. DET kalder jeg kvalitid 🙂

I øvrigt er vi begyndt på en lovende ny netflix‘er “The designated survivor”. Virkelig god! Har ellers aldrig været så meget til ‘Jack Bauer’, men han gør det virkelig godt i rollen som den præsident, han aldrig skulle ha’ været. Får sgu helt ondt af manden.

I øvrigt havde “nissen” selvfølgelig spist sin risengrød, så nu er børnene endnu mere overbevist om, at han er deroppe. De råber både godmorgen og godnat til ham hver eneste dag. Det er så skide sjovt at overvære.

14800061_10154030172613364_1115286333_o

14795897_10154030172573364_2020415226_o

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*