Mandag, du er strid! Men jeg kan meget godt li’ dig alligevel…

Hvorfor er mandag morgener altid så hårde? Hjemme hos os er alle altid helt udsplattede på denne ugens første dag. Ungerne er ikke til at få ud af fjerene. Det kan snildt tage en halv times tid, før de sådan rigtig får øjne. Og man har egentlig bare mest lyst til at begrave sig under dynerne med de små pus.

Men som altid skal bare man lige i gang, og så ruller endnu en uge jo afsted. Og denne mandag har også budt på optursting:

  • Solen skinner og himlen er blå (det har været skidekoldt, men smukt!)
  • Jeg har for første gang i lang tid ikke skullet tænde cykellygter hverken frem eller tilbage fra job. De længere dage er virkelig på vej.
  • Jeg har set den første spæde forårsblomst . En af de små gule der. Tror nok den hedder Erantis, men altså jeg er jo virkelig ikke havemenneske (endnu).
  • Jeg har – igen – haft min nye læbestift på, og jeg begynder virkelig at synes om konceptet
  • Jeg har kunnet drikke kaffe, uden at den er nået at blive kold
  • Jeg har fået to glade børn hjem i dag.
  • Jeg har fundet ud af, at DR lægger tredje sæson af Skam online på onsdag! Jeg orkede ikke at se den med norske undertekster på NRK, så har ventet med længsel på den dansk-tekstede version fra DR.
  • Jeg kan også se frem til på fredag, hvor Tulle og jeg har aftalt, at vi skal holde 100% tøse-fridag, som involverer rundtur på mit arbejde, brunch og en tur i Disney Store. Måske der også bliver tid til at smutte i biffen? Vi får se. Jeg glæder mig i hvert fald!

Håber også at jeres uge er kommet godt fra start.

Hilsen fra Justine aka Trolden – i hvert fald at bedømme ud fra denne selfie. Men læbestiften er da pæn, ikke?

 

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*