Min dygtige SFO-pige!

Nu har jeg fablet så meget om, hvor spændende og nervepirrende det var, at vores Tulle skulle starte i SFO, og så har jeg slet ikke fortalt noget om, hvordan det er gået. Men det er altså gået rigtig, rigtig godt. Nu har hun været der i tre dage uden problemer, så jeg er en glad og lettet mor, og den lille dame synes at være vokset ti centimeter på de her par dage. Apropos mit indlæg forleden om curling, så er hun begyndt at hjælpe helt på egen hånd, og her forleden bagte hun pandekager til os helt selv. Ja sgu, puttede både smør på panden, så dej, så vende og så videre. Supersej er hun!

Jeg ved ikke, hvad jeg var så nervøs for, for i modsætning til hvordan jeg selv var som lille, så er Tulle simpelthen så udadvendt og fiser bare derudaf. Og det er på trods af, at hun ikke kender et øje dernede. Der er mange, der kommer fra omkringliggende børnehaver, så de har allerede indbyrdes relationer. Men Tulle startede altså på helt bar bund. Men hun har allerede møvet sig ind i en pigegruppe, som hun ser ud til at klikke godt med, og hun er faktisk blevet helt skuffet, når jeg er kommet for at hente hende som den første. For man er vel curlingmor 😉

Men det er godt nok en omvæltning sammenlignet med børnehaven, hvor alt er lagt i skema. Formiddagsmad kl 9. Samling/leg/tur. Frokost kl 11. Leg/tur. Eftermiddagsmad kl 14. Bum. I SFO’en styrer de mere eller mindre selv hvad de vil. Her i starten er der lagt nogle lege ind, så de kan lære hinanden at kende, men ellers er der basically fri leg. De går også bare ud på legepladsen selv, tager mad når de vil i madpakken osv. Frøkenen synes det er det fedeste! Især at hun må ha’ kjoler og nederdel på og lege med sminke og alt det der tøsegejl, som hun ikke havde mulighed for i børnehaven.

Det har været sådan en lidt sær uge, hvor jeg har hentet hende ret tidligt og været dernede med hende et stykke tid om morgenen, inden jeg smuttede. Så jeg har ikke fået arbejdet så mange timer i løbet af dagen, men til gengæld siddet og arbejdet tidligt om morgenen eller aftenen. Og det har faktisk været overraskende effektivt.

Men i næste uge kalder det virkelige hverdagsliv igen, hvor jeg skal afsted til kontoret, og der skal hentes og bringes to forskellige steder – på cykel for mit vedkommende (Gisp!). Så der skal hun være der fuldtid. Og sådan blev man lige mor til et SFO-barn. Shit hvor går tiden altså stærkt.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*