Mor- og Tulle-dag

På trods af at dagen bød på en uendelig trist begivenhed, der involverede en orangehåret- og -hudet djævel, havde Tulle og jeg en rigtig dejlig tøsedag i går.  Og det er altså noget damen, eller damerne, kan lide, for det er altid virkelig hyggeligt, når man har fuld opmærksomhed på sit barn og laver ting, vi begge synes er sjove. Der er ingen (næsten ikke i hvert fald) konflikter, ingen iPad, ingen sure pligter. Kun ren og skær hygge og kvalitid.

Vi havde for længst planlagt, at vi skulle holde den her fridag, og Tulle måtte bestemme, lige hvad vi skulle. Og hun ville altså meget gerne se mors arbejde. Det har hun snakket om i evigheder. Og så skulle vi i legetøjsbutikker.

Så vi sked hul i Donald, og hoppede på en metro ind til byen, hvor de over højtalerne advarede om lommetyve. Det gik den lille dame meget op i. Hun snakkede meget om de dumme lommetyve, som efterhånden blev til de dumme tyvelommer, da hun ikke lige kunne huske ordet. Jeg forklarede, at de mest røvede gamle mennesker, og at man bare skulle holde godt øje med sine ting. Det synes hun var meget synd for de gamle mennesker, og hun udpegede op til flere på metroturen. Tror du, de vil røve hende der? Hvad med ham der?  De smilede heldigvis pænt og høfligt, de gamle mennesker 🙂

Vi steg af på Kongens Nytorv og startede med at købe hver en romkugle i Meyer’s bageri, som vi kunne spise på gåturen til mit arbejde. Og så gik vi ellers på kontortour med romkugle i mundvigene, så hun kunne se mors arbejde. Især det lyserøde balletrum, var hun meget vild med. (Hvis du vil se flere og bedre billeder af det skønne Brønnums Hus, så se her.)

Bagefter gik vi ind i Illum, hvor jeg troede der stadig var den der store fede legetøjsbutik på toppen, men den havde de sgu’ sløjfet!!! Hvorfor? Nå, men så gik vi da bare i Disney Store, hvor de har alverdens prinsesseting og en masse andet. Der fik hun lov at vælge et par ting, og utroligt nok valgte hun faktisk ting der var på tilbud (Halleluja). Vi nåede også i H&M og Fætter BR, hvor hun udpegede halvdelen af butikken som noget hun ønskede sig. Hun elsker at gå på shoppingtur!!!

Frokosten indtog vi på Cafe Norden, som overraskede ved at komme med tegneting og bøger hun kunne beskæftige sig med, mens vi ventede på den virkeligt lækre mad! Her på billedet ses lidt af frøkenens indkøb. Taske og drikkedunk fra Disney Store og sommerhat fra H&M. Alt blev taget i brug med det vuns.

Da vi syntes, vi havde vadet nok rundt inde i byen, hvor vi forresten også var så heldige, at Den Kongelige Livgarde kom marcherende forbi, tog vi metroen tilbage til Fields i Ørestad i strålende solskin. Her gik vi op i legeland på øverste etage for at brænde det sidste krudt af, inden lille V skulle hentes i vuggeren. Og det skal jeg da love for vi, eller jeg, gjorde. Jeg skulle nemlig med op og kravle rundt og rutsje og jeg ved ikke hvad. Bagefter var jeg helt flad og måtte lige ind og ha’ en kop kaffe!!! Og fy for dælen, hvor ville jeg gi’ meget for en eftermiddagslur lige der.

14.30 hentede vi lille V i vuggeren efter en dejlig dag, som fortsatte da vi kom hjem. For solen skinnede så skønt, at vi gik direkte ud og legede i haven. Det mindede mig om i sommers hvor jeg sad i en solstråle, mens ungerne legede. Nøjs, hvor jeg glæder mig til vi kan det igen!!!

Og så lige en update på lille V: Han havde ikke lungebetændelse. Allerede dagen efter var han feberfri og næsten hostefri igen. Det er for vildt, at hans krop helbreder sig selv så hurtigt, og at han er så lidt syg. Men vi klager ikke.

Nu vil jeg ha’ en dejlig weekend med alle mine tre guldklumper.

 

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*