Nogen af livets STORE spørgsmål (som jeg virkelig ikke kender svaret på)

Jeg ser mig selv som sådan nogenlunde klog. Jeg har da trods alt gået på universitetet i så’n cirka 6 år. Men der er visse ting, jeg simpelthen bare ikke forstår.

#1 Hvem køber vindruer med kerner, når man kan få dem uden? Jeg mener – helt seriøst – hvorfor skulle man dog stå nede i supermarkedet med kernefri druer i den ene hånd og kernedruer i den anden og tænke “Jeg tror sgu, jeg ta’r dem med kerner i dag”?

#2 Er der nogensinde nogen, der vinder den million på Quicks skrabejulekalender? Vi hopper i med begge ben hvert år og tror vitterligt, at vi vinder den, når vi den 18. er ét juletræ fra millionen. Men som altid er de sidste skrabefelter fyldt med ligegyldige julekugler og rensdyr. Bah, HUMBUG!

#3 What’s the deal med de der luffer, der sidder permanent fast på cykelstyret? Skal man så hive hænderne ud, hver gang man skal signalere ’dreje’ eller ’stop’? Og hvad nu hvis det regner helt vildt, bliver de så ikke våde når cyklen + luffer holder udenfor hele dagen? Hvad er der nu galt med almindelige luffer, der bare sidder på hænderne? Jeg er lost!

#4 Hvorfor skal  børn hiiiiiiives ud af sengen kl 7-ish i hverdagene, mens de i weekenden står for fodenden af sengen og galer kl 6?!

#5 Hvornår og hvorfor hævled er 80’erne kommet på mode igen? Følgende billede er fra H&M’s webshop. Nej, bare nej.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 tanker om "Nogen af livets STORE spørgsmål (som jeg virkelig ikke kender svaret på)"

  1. Du har evigt ret
    og hvorfor har nogen designet en cykelhjelm der skal ligne en hat, når enhver kan se at det er en grim cykelhjelm, der giver en tanker om farlige sygdomme der inkluderer “vand i hovedet” ?
    Glædelig jul til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*