Nogen af livets STORE spørgsmål – Version #2

Mens ungerne er ved at slå sig gule og blå på vores indendørs rutsjebane (idiotisk ide, jeg ved det!), synes jeg lige, jeg vil dele lidt flere af livets allerstørste spørgsmål, som jeg har spekuleret lidt over siden sidst. Du kan finde de første her, hvis du gik glip af dem.

#1 Hvorfor helvede vinder JEG aldrig nogen af der tretusind konkurrencer jeg deltager i på Instagram og diverse blogs? Statistisk set burde jeg altså ha’ vundet noget nu.

#2 Har Lola Jensen overhovedet børn?!

#3 Hvem kan egentlig lide sukat? Og hvorfor propper nogen det i mine julekager?

#4 Hvor meget snot mon man producerer i løbet af én forkølelse? Efter den jeg lige har været igennem at dømme, vil jeg skyde på en 2-3 liter dagligt.

#5 Kan man mon tage et selfie-kursus? For jeg er SÅ dårlig til det. Jeg vil lade disse tale for sig selv:

Nu vil vi snart drøne mod Fields og bruge lidt julegavekort. Efter at have set de her selfies har jeg desuden planer om at investere i en art rød læbestift, så min mund måske lidt mere ligner en mund og ikke en tør hønserøv. Og så bare fordi jeg gerne vil være lidt mere ligesom Noora fra “Skam”.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 tanker om "Nogen af livets STORE spørgsmål – Version #2"

  1. 2017 kommer til at boome med en masse rødlæbet skønheder. Har selv været henne og invester i lidt farve til de vintertrætte læber. Rigtig godt nytår til dig og din dejlige familie

    1. Er det rigtigt?! Hvor sjovt! Ved ikke helt om jeg overhovedet rocker det look, men nu prøver jeg 😀 Godt nytår, smuksak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*