Noget om kærlighed til kaffe

monday8

Jeg elsker seriøst kaffe! Det er faktisk det første jeg tænker på hver eneste morgen; at jeg bare skal ud og sætte moccamasteren i gang med det samme. Altså når jeg har taget den af ungerne, der nu vækker mig først under armen selvfølgelig. Så afhængig er jeg heller ikke, så jeg bare lader dem ligge og skrige.

Nogle gange tænker jeg faktisk allerede på min morgenkaffe aftenen før. Er det mærkeligt? Der er bare noget – i mine øjne – så hyggeligt ved det. Lyden af kaffemaskinen der brygger, duften af kaffe og ikke mindst den opkvikkende effekt det har på en småbørns-mama som mig. Sjovt nok er min kærlighed til kaffe kun vokset siden jeg blev mor.

Det er nok noget jeg har taget med fra mit barndomshjem, for min mor er faktisk endnu værre end mig. Som barn var jeg utroligt kræsen, men mærkeligt nok har jeg altid kunnet lide kaffe. Jeg husker at vi i weekenden – helt tilbage til før jeg startede i skole – fik lov til at få en lille kop kaffe i vores fine børnestel med masser af mælk og sukker. Jeg var iøvrigt også et af de der irriterende børn der aldrig gad sove (lidt ligesom mine egne). Sammenhæng? Hmmmm.

Udover moccamasteren har vi også en nespressomaskine. Den bruger vi, når vi bare skal ha’ en kop om eftermiddagen eller aftenen. Ungerne kan faktisk betjene den – under opsyn naturligvis – og synes det er vildt hyggeligt at lave kaffe. Og de drikker det også! Jeg ved dog ikke hvor godt små børn og koffein hænger sammen, så nu har vi købt koffeinfri kaffekapsler så vi kan lave dem en lille kop engang imellem.

Når V laver kaffe
Den mindste kaffe-brygger in action. Her har han valgt at hælde alm. kaffe udover hele nespressomaskinen (og bord og gulv) som det anes… Men med det smil er alt jo forladt.
kaffe2
Kemisk kaffeplakat (caffeine) til højre, chokolade til venstre. Begge købt i IdeMøbler.
kaffe1
Vores dejlige Nespresso-maskine caught in the magic moment.

8a7519dbf3c37dadb1baf35a2e10fd19

422459a5eade228e911a82bb8d7fd92e

coffee-quote-2

 

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*