Nu alenemor med skoldkoppebarn!

Nå, så lakker J’s rejseuge mod enden, og i morgen er vi tilbage til normal. Det vil sige ikke helt, for lille V har i mellemtiden fået skoldkopper. Årh manner! Onsdag aften bemærkede jeg nogle røde knopper på hans lår, og dagen efter var der blærer på. Heldigvis var min mor her jo torsdag, så jeg kunne tage på arbejde og i dag fredag har jeg så haft fri ( og min mor har stadig været her). Heldigvis har Tulle haft skoldkopper for flere år siden.

I dag har vi været til officiel afslutning for skolebørnene ude i Tulles gamle børnehave, og ja der havde vi ikke så meget andet valg end at tage Viktor med, da han jo ikke kunne være i vuggestuen. Vi var ude de par timer vi var der, og han var pakket ind i regntøj, så håber dælme ikke han har smittet nogle derude!

Vi skulle have Tulles bedsteveninde med hjem, og hun har heldigvis haft sin omgang skoldkopper, så hende kunne han ikke smitte. Det var som altid super hyggeligt, og de to tøser kan bare lege non-stop.

Indtil videre har lille V ikke super mange knopper, og ikke nogen nævneværdige i ansigtet, og han tonser jo bare på, om han så har fyrre i feber, så man kan ikke rigtig se han er syg. I nat vågnede han til gengæld en million gange og græd, og Tulle stod så op klokken 6 nul dut, så jeg er træt helt ind i knoglerne.

 

Skoldkopper

Jeg er pt i gang med min sidste putning som “alenemor”, inden J i morgen er hjemme og kan tage sin tørn. Viktor har fået lidt panodil, for han har pludselig tårnhøj feber, og ligger i sengen og falder i søvn selv (dygtig dreng!). Men lige nu magter jeg helt seriøst IKKE natten med et sygt barn og én udkørt voksen (min mor er kørt hjem.) Jeg magter heller ikke helt en uge næste uge, hvor jeg har sindssygt mange arbejdsopgaver der venter, og et barn der skal blive hjem til alle skorperne er faldet af.

I øvrigt er samtlige små børn der var med til påskefrokost for et par uger siden nede med de sk#de kopper. Tal om synkronsyge!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Nu alenemor med skoldkoppebarn!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*