Nyt (bryllups)-kluns til mor!

Uuuuuuh har for en gangs skyld forkælet mig selv i dag og bestilt lidt nye sager hjem til MIG! Ikke en eneste ting til børnene, kun til mig.

Det er jo egentlig fordi vi skal til bryllup lige om lidt og i den forbindelse havde jeg besluttet mig for at jeg ville ha’ en ny kjole. Det er så sjældent jeg bruger mine få ‘lommepenge’ på mig. Selv om jeg ellers godt kunne trænge til lidt udskiftning. Til illustration kan jeg nævne at jeg kun har én BH. Én! Efter to børn måtte jeg kassere alle de gamle og indtil videre er der altså kun blevet indkøbt én ny. (Jeg ku’ i øvrigt også godt bruge et par nye bryster, men det er en anden snak.)

Men til dette bryllup – og vi skal i øvrigt også til et i september – ville jeg bare ha’ noget nyt. Og heldigvis har jeg for nyligt haft fødselsdag og der indkasseret lidt mønt. Tror jeg har kigget online flere gange ugentligt de sidste måneder og har bare ikke fundet den rigtige. Jeg vidste måske ikke helt hvad jeg kiggede efter, men i dag besluttede jeg altså så at investere i en forholdsvis neutral – og dermed lidt mere langtidsholdbar – kjole og så pifte den op med lidt lækre accessories. Og stadigvæk er budgettet altså på under 1000 kroner. Det synes jeg da er meget godt gået.

Det her bliver sættet til brylluppet:

Tøj til bryllup

Men jeg stoppede sørme da ikke der. For ku’ ikke lige dy mig for at kigge lidt mere, så det her røg også i kurven:

Synes virkelig jeg har gjort mig nogle gode og klassiske køb, som kan mikses på kryds og tværs og dresses op og ned, alt efter hvad man nu skal.

Hele moletjaveren er fra Asos.

Billede 1: kjole, øreringe, taske, sko

Billede 2: jakke, jumpsuit, sko

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 tanker om "Nyt (bryllups)-kluns til mor!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*