Påskeferie part 2

Ja, så gik den påskeferie, Og hvor har den været dejlig. Og lidt hård. Efter de første par dages ferie (som du kan læse om her: Påskeferie Part 1), var det ligesom om, at ferieroen indfandt sig, og vi alle fandt ind i en ferierytme, hvor ungerne kom lidt for sent i seng, men til gengæld også sov lidt længere. Faktisk var der to morgener, hvor Viktor sov helt til 7.30 for første gang nogensinde. Den ene af de morgener, stod Tulle så op 6.15. Men man kan jo ikke vinde hver gang.

Påskeferie

Vi har vitterligt ikke lavet særlig meget. Alle vores haveplaner kom vi ikke så meget videre med. Det dårlige vejr og nogle opmærksomhedskrævende unger lagde ligesom en dæmper på de der udendørsaktiviteter.

Til gengæld har vi spist påskekage…

Været en dejlig tur på Fælleden aka vores baghave, hvor vi mødte en veninde og så de små nyfødte påskelam…

Prøvet at kompensere for alle påskeæggene – ikke de hvid-gule slags, de brune – med grøntsagsjuice…

Tegnet en filans masse tegninger…

Og været i Jysk, Bauhaus og Jem og Fix en million gange og nu endelig fundet nogle nye havemøbler (på vildt tilbud, jubiii!), så nu må det gerne blive sommer. Tak.

Vi har også været i Dinos Legeland, svømmehallen, på diverse legepladser og hvad vi nu eller har kunnet finde på af børnevenlige aktiviter.

Jeg må indrømme, at efter sådan en omgang glædede jeg mig usandsynligt meget til at synke ned i min kontorstol med en stor varm kop cappuccino og hengive mig til arbejdet i dag. Og det var faktisk ret dejligt ikke at lege med biler eller cirkus eller mor, far og børn en halv dag og få udrettet en masse forsømte ting på arbejdet.

Til gengæld var det også dejligt at hente de små igen – endda på trods af at jeg tog dem begge med i Rema UDEN en indkøbsvogn, da jeg ikke havde en mønt, midt i rush hour. Jeg synes næsten, jeg fortjener en medalje. Også selvom jeg brugte det billigste kneb i bogen for at komme helskindet igennem: Bestikkelse. I form af chokoladekiks.

Nu putter de begge, og vi vil endnu en gang smide os på sofaen og finde noget flimmer. Ferie ER dejligt. Men den der hverdag kan jeg nu også meget godt lide.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*