Parceller-glimt og nyttig dims

70er hus

Jeg synes lige pludselig vores lille Parceller så så ryddelig ud for en gangs skyld her til eftermiddag, så fik lige knipset lidt billeder, inden ungerne splittede det ad til atomer. De der små blomster på bordet, dem fik Viktor most til grønkål på to sekunder. Nå men så kan jeg da glæde mig lidt over billederne her, hvor de stadig står fint.

 

Jeg har vist aldrig fået vist vores  nye tavle på billedet herunder, som jeg fik i fødselsdagsgave. Det er en opslagstavle i et lidt mere opdateret design end de der kork-fætre, som jeg havde som barn (som egentlig også var ret hyggelige). Nå, men den her er virkelig smart, fordi der også er de der elastikker spændt hen over, så man lige kan sætte en seddel eller en invitation fast uden at bøvle med tegnestifter og nåle. Men hvis man skal bruge sådan nogen, følger de også med – i pæne sorte. Nu har vi et sted at sætte vores invitationer, kort og vigtige sedler i stedet for den der obligatoriske bunke, som vi har rykket rundt det sidste års tid. Er virkelig glad for den. Den er fundet i Inspiration har jeg ladet mig fortælle…

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*