Det pibler og spirer derude…

Ååååååh, hvor er det altså vidunderligt, at foråret snart er her! Her til morgen fes jeg lige ud i haven for at tjekke, om den stadig var derude. Det var den, og ikke bare den brune, nøgne have vi har gloet på de sidste måneder. Nej, foråret er simpelthen decideret ved at spire op af jorden i form af erantisser, påskeliljer, vintergækker og endda den første spæde tulipan. Musvitten kvidrede i en busk et sted. Og det føltes faktisk helt utrolig meget som forår!

Det kribler i mine fingre for at komme ud at fjerne alt det visne, og måske nyde en kop kaffe i en solstråle, mens ungerne leger. Det bliver helt sikkert en af de nærmeste weekender, at vi skal have en havedag.

Jeg tror rent faktisk godt jeg kunne gå hen og blive et rigtigt havemenneske, selvom jeg aldrig havde troet, at jeg ville gå hen og kunne lide at få jord under neglene. Men når man får en dejlig have ud af det, er det det hele værd.

Se lige de her billeder fra i sommers. Det er svært at forestille sig det kan blive så grønt lige nu. Men det kan det. Hvis vi ikke har fået myrdet alle Yrsas (tidligere meget grøn-fingrede ejer) fine blomster…

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*