Postkort fra Italien og Kroatien – bilferie part 2

Hejsa,

Vi er stadig på rundrejse i det sydlige Europa (læs det første postkort fra Tyskland og Østrig her).  Sidste torsdag ankom vi endelig til vores første lidt længerevarende stop: nemlig campingpladsen Pra’Delle Tori i det nordlige Italien, tæt på Venedig.

Her boede vi i fire dage og havde det skønt! Vi lavede stort set ikke andet end at bade fra morgen til aften. Enten i en af de mange pools på resortet, eller på den børnevenlige sandstrand som lå lige op ad campingpladsen.

Den eneste tur vi begav os ud på var den sidste aften, hvor vi kørte til den lille farverige by Caorle for at spise en pizza med børnenes fætre og J’s søster og svoger, som var ankommet samme dag, og som vi nu har til naboer i Kroatien, hvor vi befinder os i skrivende stund.

Jeg tror aldrig vi bliver trætte af Italien! Maden, vejret, de charmende små skævhusede byer. Det er bare et dejligt sted!

Her en række billeder fra Italien:

Pra'delle tori camping med børn

Caorle

Rosé på terrassen

Nu er vi så i Kroatien på campingpladsen Lanterna nær Porec. Det er vores første gang her i landet, og det er også et virkelig fint sted.

Her bor vi som sagt side om side med J’s familie, inklusive mine svigerforældre, da svigermor fyldte 60 i søndags og gerne ville fejre det her med os alle. Sjovt nok er et af vores tætteste vennepar her også – helt tilfældigt – med deres børn, som er jævnaldrende med Viktor og Tulle. Så her er masser af selskab og legekammerater ovenpå første del af ferien, der kun var os.

Vi griller, bader, leger på legepladser og tager på lidt sightseeing. Alt sammen helt i børnehøjde. Det er vidunderligt at være så meget sammen med guldklumperne. Alle tre, også J.

Og så til billederne fra Kroatien. Her fra den skønne by Rovinj, som vi netop har besøgt i dag:

Kroatien

Slikhimlen!
Marked

Og fra stranden hvor vi bruger mange timer hver dag. Der er virkelig lækkert.

To søde havfruer
Mig og Tulle

Om få dage kører vi nordpå igen og fortsætter tredje, og sidste, del af rejsen.

I mellemtiden kan jeg se, at det pisser ned hjemme i Danmark, så jeg håber det nye tag derhjemme er sat ordentligt på. Og så er jeg i øvrigt glad for at vi havde booket ferie i år og ikke taget en Danmarksferie, som vi ellers havde snakket om.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*