Om at rejse fra sine børn

Jeg har forladt den synkende skude derhjemme og sidder pt. i lufthavnen og venter på at flyve 50 minutter sydpå til Hamburg, hvor jeg skal arbejde i morgen.

Derhjemme ligger en syg Tulle og kaster op, og hvis jeg kender mine børn ret, så er det Viktors tur i morgen. Deres far er naturligvis hos dem, og jeg skal kun være væk lidt over et døgn, men det ændrer altså ikke på at jeg HADER at rejse fra dem.

Især fordi hver gang jeg skal sådan noget her, så er en eller begge unger syge, og hjemmet sejler med opvask og en vasketøjskurv, der ikke kan lukkes. Men der er J altså bare så god til at sige, at jeg bare skal komme afsted og nyde lidt alenetid, og at jeg har et hotelværelse for mig selv hele aftenen (eller det der er tilbage af den) og natten, og så klarer han skærene derhjemme.

Så nu har jeg dæleme dulme – er det overhovedet et ord? –  fundet min yndlingschokolade i den taxfree. 500 gram af den mest kvalmefremkaldende belgiske slags. Og DEN vil jeg smage, når jeg engang når frem til hotellet, mens jeg stener et afsnit eller to af næste sæson af Skam.

Beklager det dårlige billede, men der er dæleme mørkt her i lufthavnen.

Adios Danmark og på gensyn om snart!

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*