Sommerferie coming up!

Nu er den der sommerferie ganske få dage væk.  For børnene betyder det rendyrket længsel og glæde, som kun børn kan føle den når juleaften, deres fødselsdag eller altså, ja sommerferien, er nærtstående.

For de voksne betyder det, at der skal gøres en helvedes masse ting klar!

Gud hvor jeg dog elsker snapchat-filtre!

Det sidste arbejde skal klares, og der skal udover det ligge ting klar til de arme sjæle der ikke har ferie. Herhjemme skal haven sables ned. Hækken klippes, ukrudtet fjernes. Fjollet i øvrigt at man knokler for at haven skal stå knivskarp for så at skride fra den. Alt sammen for at man helst skal komme hjem til en kun delvist tilgroet have i stedet for en hel-tilgroet. Indendørs skal tøj vaskes, rodebunkerne skal holdes nede, og der skal pakkes en trilliard ting.

Endnu mere kompliceret bliver det så, at vi har valgt, at Parcellerens tag skal skiftes, mens vi er væk. Det betyder, at loftet skal tømmes, og naboerne skal sweettalkes på grund af de gigantiske containere på vejen, asbesten  i luften og hamren i ørerne. Og som den husmoder jeg jo er, skal der da også diskes op med lidt gode sager til de kære håndværkere, som da også skal nyde lidt godt af sommeren.

Haven har vi heldigvis næsten klaret, men alt det andet mangler vi. Med andre ord: Vi er hængt fuldstændig op, og jeg aner helt ærligt ikke, hvordan vi skal nå det hele! Den der sygdom, den hænger i øvrigt også ved, på både mig og to hostende børn. Så pt har jeg lige smidt mig i sofaen – efter en times putning af børn! – for at bruge resten af aftenen på at arbejde. Nårh ja, og aftensmad skal jeg måske også ha’. Det har jeg ikke lige nået.  J er ude og ønske god ferie til et par venner, så han bliver fodret der.

Nå, men who cares når det her venter lige om hjørnet:

Billedet er fra Pra’ Delle Tori’s Instagram

Og det her:

Billedet er fra Camping Lanternas hjemmeside

Og en masse andre dejlige destinationer som vi skal besøge på vores vej ned gennem Europa. Nå men grundet al denne forberedelse og den (forhåbentligt) dejlige ferie, kommer der ikke mange indlæg fra min side de næste ugers tid. Jeg skal nok sende et digitalt postkort eller to, men ellers vil jeg nyde min ferie og min familie. Så er der ligesom forventningsafstemt.

Og så vil jeg ønske jer alle en rigtig dejlig sommer!

Ps. I øvrigt er jeg ret pissed på H&M, hos hvem jeg bestilte lidt feriekluns inklusive bikini i sidste uge. 3-5 dages leveringstid, min bare! Jeg er pænt sikker på, at jeg ikke når at modtage min pakke, inden vi smutter, trods at der var en 7-8 hverdage til, at den kunne nå frem, da jeg bestilte. Så er I advaret, hvis I påtænker at shoppe i deres online shop. Ha, tag den H&M! #Shitstorm – Eller noget…

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*