Spraymaling af radiator: Handywoman har været i gang i dag!

Arj men altså, se lige hvor god jeg har været i dag! Jeg har spraymalet 5 ud af vores 9 øjenbæer af radiatorer i dag. Jeg håber virkelig man kan se forskel på billedet herover. Det kan jeg i hvert fald. Og jeg er yderst tilfreds.

Fra dag ét har de radiatorer skåret mig i øjenene. Vi har længe overvejet radiatorskjulere, men de skal speciallaves til vores radiatorer, og det bli’r altså lidt af en udskrivning. Så derfor tænkte jeg, at jeg ville give maling et forsøg. Nu er jeg jo ikke særlig handy, men de kunne næsten ikke blive grimmere, så jeg tænkte det kun kunne pynte. Og jeg havde ret.

Jeg havde egentlig tænkt, jeg ville male dem med pensel, da jeg havde hørt, at spraymaling virkelig var upraktisk på grund af sprøjtestøv. Men malermanden i Silvan sagde, at det var absolut bedst med spraymaling, så jeg købte tre styks a 80 kr og en ordentlig rulle afdækning. Jeg havde i forvejen afdækning til gulvet og grundrens, fra da vi flyttede ind sidste år, så det sparede jeg. Men alt i alt er det altså kun et projekt til en 3-400 kr. Det synes jeg absolut er pengene værd. Nu er det eneste der irriterer mig, at jeg stadig mangler 4 radiatorer. Jeg løb tør for spray og ville desuden lige se resultaterne fra de første forsøg, inden jeg gav mig i kast med dem i stuen. Men de skal helt sikkert også ha’ en omgang.

Nu sidder jeg bare og møgfryser for alle vinduer står på vid gab for at få malerstanken ud. Føj noget giftigt stads. Jeg føler jeg har mistet 3 millioner hjerneceller. I næste runde investerer jeg altså i sådan en lille malermaske.

Her er lidt flere før/under/efter-billeder

ØJENBÆ:

AFDÆKNING (meget vigtigt!):

EFTER:

 

Er det ikke vildt flot? 🙂

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 tanker om "Spraymaling af radiator: Handywoman har været i gang i dag!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*