Et styks ekstremt træt dame…

Det er mig. Der altså er den trætte dame. Sidder her i sofaen med vindblæst fimrehår, solbrændt ansigt og puttetøj (som jeg i øvrigt har haft på hele dagen) og uden makeup (som jeg i øvrigt også har været uden hele dagen).

Ungerne ligger i hver deres seng og falder i søvn. Engang imellem kalder en af dem, og så skal man ind og ae på panden og putte dynen over dem igen. Men jeg satser på, at de sover inden for de næste 10-20 minutter. Og så skal jeg eller J på tanken efter verdens største bland-selv-slikpose (det bliver helt klart J!), som vi skal dele over sidste halvanden afsnit af “13 reasons why”/”Døde piger lyver ikke”.

Det er så dejligt at være hjemme igen efter mine tre dage i Aarhus. Jeg ELSKER at være hjemme, især en dag som i dag hvor vi har fri og bare laver alt og intet herhjemme. Vi har fået ordnet en hulens masse have, været på genbrugspladsen med skrammel, haft Tulles veninde på besøg, været på tur til legeplads og kiosk efter is og grillet pøller. Det hele er mere eller mindre foregået udendørs, og tror det er derfor, jeg føler mig helt blæst (bogstavelig talt).

Det er så fedt, når vi har fået arbejdet os igennem bede og græsplæne og det står knivskarpt derude. Så skidt pyt med vi kun nåede ét bed. Vi når nok det hele alligevel…

Mor her har hakket kanter. Jo jo… og tjek lige naboens kirsebærtræ, som står i fuldt flor lige nu. Så flot! Og perfekt at vi kan se på det, men slipper for alle bladene i vores have når de drysser af om et par uger. Ha!

Parcelhus have

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*