Børn ondt i maven kaster op

*Supermom*

Oh my god, what a week! Og så er den ikke engang slut endnu. Jeg har været max udfordret. Søndag smuttede J afsted til New York for at arbejde og lege lidt turist kombineret, og endnu engang er jeg græsenke. Men oveni har Olivia så haft maveinfluenza eller noget i den dur. I hvert fald har hun kastet op i to dage og først her til eftermiddag/aften er hun blevet sig selv igen.

Børn ondt i maven kaster op

Man kan godt gå hen og blive lidt bitter, når man får snapchats af en hvidvinssippende kærestemand fra toppen af en eller anden fed New Yorker bygning, mens jeg står og sorterer brækvasketøj efter endnu en søvnløs nat. Oh well, jeg ville alligevel ikke bytte når det kommer til stykket, da jeg hader-hader-hader at rejse fra ungerne.

Og jeg synes faktisk det går ret godt herhjemme på trods af alle udfordringerne. Vi har alle tre for det meste været glade, og jeg har nået en del på arbejdet, selvom jeg har haft Olivia hjemme de sidste par dage. Tirsdag var hun nærmest bevidstløs og sov fra 9-15, så der havde jeg fuldstændig ro til at jobbe igennem. I dag har hun ikke sovet, men for det meste ligget på sofaen og set dvd (fik jeg sagt vi har været uden tv og net i to dage også?! Her til aften er det heldigvis oppe at køre igen!).

Jeg synes faktisk næsten jeg fortjener en medalje for min indsats denne uge. Synes virkelig jeg har været overskudsagtig trods omstændighederne. Men nu savner vi altså også ham farmand, så nu kan han godt komme hjem. Vi skal bare vente halvanden dag mere, så er han her.

I mellemtiden håber jeg bare Viktor – og jeg selv selvfølgelig – går fri af mavebøvlet. Her til aften sagde Viktor han havde ondt i maven, så er en lille smule nervøs for natten. Jeg håber på det bedste og fortsætter i bedste supermom-stil…

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*