Ting jeg aldrig havde troet jeg skulle sige

Det er efterhånden næsten på daglig basis jeg tager mig selv i at sige helt absurde sætninger, som jeg aldrig tidligere havde forestillet mig skulle komme ud af min mund. Men det gør de altså. Jeg har lagt de små grå – hjernecellerne, that is – i blød og her er et lille udpluk af ting jeg aldrig havde troet jeg skulle sige:

”Kan du SÅ få den tryllestav ud af næsen/den frikadelle ud af øret/ den pind ud af munden?!”

”Nej selvfølgelig må du ikke hoppe i trampolin i snevejr med røven bar!”

”Na-haj jeg skal ikke med i byen. Jeg foretrækker at bruge mine fredag og lørdag aftener på hjemlig hygge”

”Du kan bare varme hænderne under min numse” (når Viktor sidder i cykelstol, og vi har glemt vanterne)

”Det eneste jeg ønsker mig til jul/min fødselsdag er, at I er søde ved hinanden” (Når ungerne spørger hvad jeg ønsker mig – i øvrigt en sætning min mor ordret sagde til mig og min søster, da vi var børn.)

“Altså, det er lidt ulækkert at spise bussemænd, skat. Hvis du absolut skal gøre det, så gør det kun, når du er alene, okay?” (Og nej det er ikke til J, jeg siger den slags, men til ungerne 😀 )

”Skatter, hvor meget tror du vores friværdi i huset er nu?”

”Jo tak det har været en okay nat. Jeg har kun været oppe en 3-4 gange”

“NAAAAAAAARRRRRJJJJ en fin lort! Hvor ER du dygtig!!! (Når Viktor laver nummer to på toilettet)

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*