Tirsdags-anbefaling: Skam

skam

Hvis du endnu ikke har hørt om den norske ungdomsserie “Skam”, så har du nok været gravet ned under en sten i de sidste par måneder. Så selvfølgelig skulle jeg da se den, nu når DR har valgt at sende de første to sæsoner. Og lad mig bare sige; den er sindssygt vanedannende og helt vildt sjov. Det kan godt være det bare er mig der er stucked i fortiden – eller er 18 år indeni – men jeg slugte alle afsnit på 4-5 dage. De varer også kun ca 20 minutter per styk, så det er lige til at klare…

Serien centrerer sig om en nydannet pigeklike og deres omgangskreds på et norsk gymnasium med alt hvad det indebærer af fester, intriger, (u)venskaber og romancer. Jeg ved ærlig talt ikke, hvem af pigerne jeg er mest vild med. Den hårde, men loyale, Sana. Den tjekkede Noora. Eller den hysteriske, men ret søde, Vilde. De er simpelthen så skønne på hver deres måde.

Nå, men skynd dig lige ind og se hele første sæson på dr.dk. Jeg forventer, at anden sæson bliver lagt ud lige om lidt. Og hvis du ikke kan vente, kan du også se anden og tredje sæson her, men altså uden danske undertekster…

Enjoy! 😀

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

En tanke om "Tirsdags-anbefaling: Skam"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*