Top-fem nyttige ting når man er småbørnsmor

Yes, jeg har simpelthen forfattet en kort liste over ting man – efter min mening – simpelthen ikke kan undvære, når man er mor (eller måske far – minus punkt nummer 2 måske) til små børn.

#1 Kaffe

No need to explain, right? Kaffe kan råde bod på enhver dårlig nat, og sørge for at du kommer igennem selv den ondeste dag. Kaffe er i sandhed livets eliksir – i hvert fald her på matriklen.

#2 Tørshampoo

Et fantastisk produkt som jeg virkelig har fået øjnene op for AC (After Children). Nu kan jeg snildt springe hårvasken over – okay hele badet – uden at man kan se det! Som underpunkter til dette kunne tilføjes en god deo, mascara og BB cream (en blanding af dagcreme og foundation. Genialt!). I det hele taget produkter der skjuler at jeg ikke har den store tid til… ahem… personlig hygiejne.

#3 Gummistøvler

I regn og slud skal ungerne ud. Og dermed også en voksen, aka mig (og J selvfølgelig). Da jeg var på barsel med Tulle i  det herrens år ’11/’12 var mommy-uniformen en høj rodet knold, en art militærjakke (eller anden halvlang løs jakke) og skinny jeans i Hunter gummistøvler. Og hvis du rigtig skulle toppe looket, skulle du ha’ en kaffe-to-go i den ene hånd, mens du styrede Emmaljunga’en med den anden. I dag skal gummirøjserne vist hedde Nibu..? Men jeg har altså stadig mine Hunters, og de holder mine fødder tørre (dog ikke så varme), uanset hvor smattet legepladsen er.

#4 iPad

Uanset hvad man mener om ‘iPads og børn’-kombien (som jeg skrev om forleden) så er iPad’en bare en lifesaver, når man står alene med et par trætte og kede børn i ulvetimen og skal fremtrylle en eller anden form for foder til os alle sammen. Og jeg bruger den gerne som alternativ til hysteriske børn OG mor.

#5 Store lår og lange arme

Heldigvis er jeg nogenlunde veludstyret på begge fronter. Og det er nødvendigt, når man skal læse bøger med to-tre børn på skødet (O’s veninder er her jo også nogen gange), for ikke at nævne når man om morgenen skal holde to børn fast samtidig, mens man prøver at give dem tøj på, inden de stikker af i et grin. Eller når de insisterer på at sidde på skødet, mens man prøver at spise et eller andet måltid. Og så er både store lår og lange arme yderst velegnede til at putte og kramme med to bløde nullergøjsere ♥

Lange arme og tørshampoo. To mommy essentials.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 tanker om "Top-fem nyttige ting når man er småbørnsmor"

  1. Der findes også en slags klude der er fantastiske til en hurtig morgenvask. …vupti så klarede vi den…det virker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*