En uge med mange sidst’er

Så blev det mandag. Den sidste almindelige børnehavedag for Tullen. Den sidste dag, hvor jeg henter hende ved bussen. Og den sidste dag, hvor vi skal have bedsteveninden med hjem fra børnehave. Det er absurd underligt, og jeg må indrømme, jeg har meget ondt i maven over alt det nye der skal ske, og især over alt det gamle og trygge vi siger farvel til. Og det ved jeg Tulle så småt også begynder at have. Vi snakker selvfølgelig meget positivt om hendes SFO-start for, at det skal påvirke hende mindst muligt, men jeg kan se på hende, at det begynder at gå op for hende, hvad det betyder. En hel ny stor verden hvor hun hverken kender børnene, de voksne eller kulturen. Men det kommer hun selvfølgelig til.

Vi havde det helt på samme måde, dengang hun startede vuggestue. Og igen da hun startede børnehave. Og se hvor godt det er gået. Så det gør det her selvfølgelig også.

Det har været sådan en fin morgen, hvor børnene har været glade og frivilligt taget tøj på og den slags. Jeg skal arbejde hjemme i dag, da vi får leveret vores nye møbel til stuen. Det betyder, jeg sparer cykeltiden og dermed også har lidt tid  til andre ting, inden jeg dykker ned i arbejdet. Og det er egentlig ret dejligt bare at nyde roen og blogge lidt, mens jeg har knækbrød i ovnen og kaffe i kruset.

I morgen skal Tulle fejres i børnehaven, hvor de holder noget afslutning for hende. Hun skal dele kanonkugler ud (som vi kalder daddelkugler herhjemme), og hun glæder sig! I morgen er også sidste vinterdag i kalenderen. Og se lige billederne her af vores lille bed. Foråret er virkelig lige rundt om hjørnet. Vi er klar til den nye start. Til foråret. Og til livet som SFO-familie.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 tanker om "En uge med mange sidst’er"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*