Wauw en dag!!!

Ja sådan her sad jeg altså rent faktisk i 5-10 minutter mellem rengøring, kagebagning og hentning af unger. Helt uden jakke. Det var VIDUNDERLIGT!!! Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg ser frem til sommerhalvåret, og bare at kunne slå dørene op og nyde den friske luft, solen og alt det grønne der pibler op ude i haven. Det er lige præcis nu det bliver sjovt at være husejer! Og i dag fik vi en lille forsmag på det dejlige forår, som meget gerne skulle fortsætte hen over weekenden.

Det var første gang i år, at vores hynder røg på pallemøblerne omme i baghaven. (De er i øvrigt fra MyStack) Endnu er det hele lidt trist og brunt, men snart bliver det hele grønt og lækkert igen. Ih hvor jeg glæder mig til at fylde lidt nye planter i krukkerne og hente store smukke buketter ind fra buske og bede.

Det var også i dag, at Tulle for første gang skulle have en legeaftale med en af de nye kammerater fra SFO’en. Vi har altid fredagshygge og fredagsguf hos os, og da jeg spurgte Tulle i går aftes, hvad vi skulle finde på, når nu hun havde legeaftale på besøg, svarede hun “Vi skal lave noget særligt til min nye ven Eva!”. Mit hjerte var lige ved at briste, så sødt var det…

Vi blev enige om, at vi skulle bage en kage, som vi kunne få, når de kom hjem fra SFO. Og da Viktor stod op lidt i seks (!) i morges, havde han og jeg god tid til at kigge opskrifter, og han fik faktisk lov at vælge hvilken det skulle være. Det blev heldigvis drømmekage. Klokken lidt over 15 var jeg hjemme med tre børn, og så brugte vi ellers de næste par timer i haven. Det var så hyggeligt, og legeaftalen gik rigtig fint uden en eneste konflikt eller gråd (og Eva var her altså til 18.30). Det er så dejligt Tulle har fundet nogle piger i SFO’en, som hun klikker med og føler sig tryg ved.

Mindstemanden her har i øvrigt været på børnehave-besøg i denne uge, og det har været ret svært at overbevise ham om, at han skal i vuggestue efter det besøg. Det var jo altså i udflytteren der er knyttet til hans vuggestue – det vil sige Tulles gamle børnehave – at han var på besøg en hel dag med et par venner og en pædagog fra hans stue. Han var en populær lille herre blandt tøserne derude, som jo er Tulles ‘gamle’ veninder. Så dem kendte han udemærket, og de havde taget sig godt af ham hele dagen. Han er helt bestemt damernes ven allerede, den lille baryler ❤

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*