Weekend-flashback og sommer-flashforward

Uh det har været en skøn weekend! Jeg har godt nok kun sovet 5-6 timer per nat, men ikke desto mindre har vi virkelig haft det dejligt. Lørdag, da J var vågnet efter sin julefrokost, drønede vi sydpå til mine svigerforældre. Både J og jeg kommer fra Falster og besøger de herlige Sydhavsøer flittigt.

photomania-96ef4bfd5bb55848ac3f0721573c74bb

Her har vi bare hygget sammen med hele svigerfamilien, inklusive ungernes skønne fætre. Så fire styks friske børn i alderen 1-7 og seks voksne. Farmor er mindst lige så entusiastisk i forhold til julehygge (som jeg skrev om i fredags) som mig, så hun lavede både juledekorationer og småkager med alle fire unger. Og på en eller anden måde har hun faktisk tit held med at få dem til at sidde stille og fordybe sig i adskillige minutter, nogen gange halve timer.

Nu er vi indehavere af hele tre flotte børne-pyntede dekorationer herhjemme. For Tulle skulle selvfølgelig lave to.

photomania-f928f3f5ca88e366096399c0d4362db8

Der skulle nødig være FOR meget grønt på, vel? Mere glimmer og pynt, tak. Fik jeg sagt, jeg ELSKER børnenes julepynt 😀

Vi nåede også på julemarked på Engestofte gods ved Maribo, som virkelig overraskede positivt. Og miauw, perfekt lokation for et bryllup i øvrigt (hint, hint, J!)! Sidste år var vi til et andet julemarked på Sjælland, som var virkelig skidt. Vi kunne hverken komme frem eller tilbage fordi der var så mange mennesker, og det hele var bare boder med ekstremt dyre ting. Ikke  særlig velegnet  for familier med børn. Men her var der masser af plads til at kigge, også for børn. Det bugnede med lækre lokale råvarer – og smagsprøver – og endda en julemand man kunne komme ind og møde. Han var dog ikke heeeelt overbevisende i rollen, ingen ho ho’ er eller den slags. Mine unger kunne i hvert fald godt gennemskue han ikke var den rigtige, så ham skulle de IKKE sidde på skødet af. (Hvorimod ham man har kunnet møde inde i Tivoli de sidste par år har fået snøret i hvert fald Tulle godt og grundigt). Desværre fik jeg ikke taget nogen billeder. Det var der simpelthen ikke tid til. Men I kan få et af et af de produkter vi købte med hjem.

photomania-a554475519b6db84386c1f5c7ce26534

Dejlig naturlig juice, som både store og små elsker. Tulle fandt iøvrigt også en lille julegave til bedsteveninden. Vi kan meget godt lide at støtte de lokale Lolland-Falster ildsjæle, som der faktisk snart er mange af. Ja, vi kan sgu godt lide ‘Udkants-Danmark’ i det hele taget!

Nå, men det bedste af alt der er sket i weekenden er nok det, at vi nu allerede kan begynde at glæde os til sommerferien, hvor vi i år skal på en længere køreferie. En af destinationerne er allerede  helt klar nu. Og vi prøver rent faktisk noget nyt i år: Kroatiens kyst, som vi har hørt dejlige ting om.

IS 3

Forventningens glæde ER bare den største, ikke? God uge til jer… 🙂

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*