Nordlux lampe

Yaahuuu, jeg har vundet noget!

Jeg vinder aldrig noget, som i ALDRIG, når jeg deltager i konkurrencer online, som efterhånden er det eneste sted jeg deltager i konkurrencer. Jeg skrev endda “hvorfor jeg aldrig vinder konkurrencer” som et punkt i det her blogindlæg om ting jeg ikke forstår.

Men nu, NU har jeg endelig vundet noget. Og så endda ovre hos en af mine alleryndlings i blog- og Instagramland, mortilmernee.dk. Jeg har nemlig vundet denne her smukke Nexus lampe fra Nordlux. Er den ikke bare fin? Den passer helt perfekt ind her i Parcelleren, og nu glæder jeg mig sgu allerede helt til vi går lidt mørkere tider i møde, så vi kan se den sådan rigtig i funktion. Lige pt. er vi ligesom bare gået i seng, når solen går ned ved 22.40-tiden… Men i mellemtiden står den her og gør sig flot til:

Nordlux lampe

Tjek i øvrigt en lille filur, der sidder der og spiser youghurt. Min.

Dele?Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*